Aké sa budú nosiť na jar balerínky? / Balerínky jar 2014

Aké sa budú nosiť na jar balerínky? / Balerínky jar 2014

27. marca 2014, jarné balerínky, balerínky 2014, trendy balerínky, balerínky do špica

Sponzorovanej odkazy:

Sú pohodlné, nosíme ich k sukniam aj džínsom a ako sa zdá, len tak nevyjdú z módy. Dámske baleríny sa počas ich krátkeho života vyšplhali medzi najobľúbenejšie typy obuvi a každoročne ich módny priemysel produkuje v neuveriteľných počtoch. My ich zase horúčkovito kupujeme a užívame si ich komfort. Tento článok načrtne módne balerínky pre sezónu jar 2014.

Špička je základ trendu

Jarné trendy sa na nás valia a snáď ani nestačíme vstrebávať nové nápady módnych návrhárov. Tí si zaumienili, že tento rok bude v móde špička. Jedna je pretiahnutá a veľmi výrazná, druhá môže mať takmer akýkoľvek tvar, ale predovšetkým musí byť odlišná od celkového dizajnu topánky.

Balerínky so špičkou z lakovanej kože alebo iba odlišnej farby špičky sú trendom číslo jedna. Veľmi žiadúci je do očí bijúci kontrast, a tak sa bežne stretneme s béžovými balerínkami, ktoré zdobí čierna špička. Môj tip sú balerínky v tejto farebnej kombinácii od značky Geox. Nielen že sú originálne farebným spracovaním, ale aj dierkami na bočných stranách topánky. Avšak pre menej odvážne sú k dispozícii celočierne.

A čo ony špičky? Majú celkom príjemný tvar. Nejedná sa v žiadnom prípade o špičku s ostrým hrotom, či natoľko pretiahnutú, aby nohe znemožňovala pohodlnú chôdzu. Mierne pretiahnutá špička stavia balerínu na pomedzie elegantnej obuvi. Je známe, že muži tomuto trendu neholdujú a radšej by na ženských nohách vídali oxfordky alebo mokasíny. Zapáčite sa im v balerínach s výraznejšou špičkou?

Farby, vzory, aplikácie

Vysoko módne sú farby obuvi. Nemusí sa jednať len o balerínky, ale aj ony si užijú pastelové odtiene, zdobenie cvočkami a mašľami a v neposlednom rade využitie nižšej platformy alebo malého podpätku. Nezáleží, či sa jedná o elegantnejší alebo športovejší model topánky. Pokojne obujte balerínky zdobené zvieracím vzorom.

Medzi najpopulárnejšie pritom patrí zlatá a strieborná farba. Takéto baleríny sa dajú ľahko kombinovať so športovou aj elegantnou módou.

Zdroj: www.geox.com , www.humanic.netwww.bata.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.