Skinny nohavice v dĺžke nad členky

Skinny nohavice v dĺžke nad členky

10. apríla 2014, jeggings, jeggins, skinny, úzke nohavice, jeans, nad členky, trendy 2014, vysoký pás

Sponzorovanej odkazy:

Poradíme vám, aké nohavice a džínsy budú na jar in, bez toho aby ste si s tým lámali hlavu. Trendy fandia džínsom, úzkym strihom a novinkou je dĺžka nohavíc nad členky! Trúfnete si na nový módny zásah?

Strih skinny je občas ako naša druhá koža. Dokonale padnú, obtiahnu naše nohy, v prípade vyššieho pása nám aj dopomôžu k štíhlejšiemu osiemu pásu, tak kto by ich neocenil? Navyše vyzerajú úžasne s podpätkami i teniskami. Okrem obľúbených džínsov môžete obliecť aj nohavice zo strečových materiálov, legíny alebo jeggings, ktoré teraz zažívajú veľký boom. Pýtate sa, čo že to jeggings sú? Ide o vzájomnú kombináciu legín (leggings) a džínsov (jeans). Spojením týchto slov a dvoch štýlov vznikli jeggings. Sú obľúbené hlavne pre skvele padnúci strih skinny a pre ich materiál. Sú pružné, nie sú materiálovo tvrdé ako pravé jeansy a padnú dokonale ako legíny. Dostupné sú už takmer vo všetkých obchodoch, stačí zapátrať. Okrem trendu ohrnutých nohavíc tu máme práve onú dĺžku nad členky. Zaručujeme vám, že v týchto nohaviciach vaše nohy nikdy neboli dlhšie!

Ako skinny nohavice nosiť? Dvoma slovami – ku všetkému. Majú naozaj obrovské využitie. Džínsy pre voľný čas, do školy i do práce, nohavice pre spoločenské udalosti (skvele vyzerajú aj nohavice s pukmi v dĺžke nad členky) alebo jeggings, ak ste stále v pohybe – na prechádzke so psom, pri návšteve mesta alebo keď ste práve na cestách. Ku skinny nohaviciam noste skôr tričká voľnejšie – vyniknú tak viac vaše nohy. Ak sa pýšite štíhlym pásom a plochým bruškom – skúste dievčenské crop topy a šiltovku. Budete za rebelku. Odporúčame tiež biker jacket, trenčkot alebo blazer. Všetko vyzerá štýlovo. Ak ste konzervatívne a neholdujete módnym výstrelkom, držte sa skrátka klasiky, na ktorú ste zvyknuté a noste skinny nohavice alebo džínsy k blúzkam, košeliam a basicovým tričkám. Týmto nič nepokazíte!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.