Džínsy a ich trendy pre jar 2014!

Džínsy a ich trendy pre jar 2014!

31. marca 2014, džínsy, rifle, jeans, trendy džínsy, trendy jar 2014, jar 2014, dámske oblečenie, vzorované džínsy, džínsy s vysokým pásom, roztrhané džínsy

Sponzorovanej odkazy:

Džínsy sú naprieč generáciami stále jedným z najčastejšie nosených kúskov. Nájsť človeka, ktorý vo svojej skrini žiadne rifle neschováva, je skoro nemožné. V posledných rokoch sa podoba džínsov mnohokrát zmenila – nosili sa superúzke aj široké, tmavé, svetlé, farebné, líšili sa ich dĺžky. Predstava trendy džínsov je sezónu od sezóny iná a v dnešnom článku vám ukážeme, aké obliecť do tohtoročnej jari.

S vysokým pásom

Nohavice s vysokým pásom začali osídľovať pulty obchodov aj naše skrine už pred nejakou dobou a získali si veľkú obľubu. Jar 2014 prináša veľa možností, ako do vášho outfitu zakombinovať aj džínsy s vysokým pásom. Ich nosenie je navyše prekvapivo jednoduché. K trendy looku vám bohato postačí napríklad biela košeľa, ktorú do nich zastrčíte.

Roztrhané

Teplé počasie nebráni ani ďalšiemu trendu – roztrhaným džínsom. Tie perfektne korešpondujú so štýlmi, ktoré móde tohtoročnej jari vládnu, teda grunge a rocku. Nejedná sa tentokrát o žiadne obrovské diery, ale skôr o menšie „trhliny“. Výhodou je, že občas sa vám môže podariť si tieto trendy rifle vytvoriť z ​​klasických džínsov úplne omylom.

Vzorované

Potlače a vzory sú opäť hitom sezóny jar / leto 2014 a na pestré džínsy sme už mali šancu si zvyknúť. Ak ešte vo svojom šatníku nemáte rifle v podobe rozkvitnutej lúky, tropického pralesa alebo aspoň prúžkované alebo bodkované, je najvyšší čas tento nedostatok napraviť. Je ich všade plno a vybrať si môžete odtiene, ktoré vám sedia. Stačí prihodiť jednofarebný top a je to!

Vyhrnuté

Na jar nám určite nevadí odhaliť trochu viac kože, aj keď je jasné, že odhaľovanie u džínsov je skôr symbolické. Jar 2014 nám radí nosiť rifle dole vyhrnuté, alebo rovno džínsy v dĺžke nad členky. Táto dĺžka naviac dovolí vyniknúť topánkam, ktoré ste si obuli, takže ich voľbu nepodceňujte. Kratšie džínsy budú vyzerať dobre ako s teniskami, tak napríklad aj v kombinácii s lodičkami!

Zdroje: www.pullandbear.com , www.tally-weijl.net , www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.