Dámske jarné bundy a kabátiky 2014

Dámske jarné bundy a kabátiky 2014

30. marca 2014, jarné bundy, jarné kabáty, trenčkot, kožená bunda, bundy 2014

Sponzorovanej odkazy:

Jar si s nami tento rok pekne pohráva. Ráno potajomky schovávame do kabeliek rukavice a popoludní by sme sa najradšej uspokojili s krátkou jarnou bundičkou. Medzi-obdobie, ktoré práve nastáva praje módnym návrhárom. Tí sa pustili s chuťou do nových kolekcií a vytvorili pre tento čas perfektné kúsky.

Tohtoročnú jar budeme nosiť trenčkoty a parky

Trenčkotom sa dostáva netradičného spracovania. Priestor dostávajú materiály (semiš) aj strihy. Je pravda, že trenčkot s kratšími rukávmi zatiaľ stretneme skôr v zahraničí, ale aj tak sa k nám pomaly dostávajú jeho zaujímavé varianty, ako je strih oversize (v jarnej kolekcii uviedla značka Burberry).

Nielen trenčkoty sa dočkajú slávy. Čoraz viac stretávame dlhé kabáty siahajúce do polovice lýtok aj nižšie. Ich jarné varianty stretnete okrem iného v obchodoch Hermés alebo Zara.

Obmeny pozorujeme aj u klasickej parky. Využíva sa voľných strihov, farieb aj obmien materiálov.

Niektoré zo značiek využili módnej voľnosti a nespútanosti a pustili sa do návrhov strihom zaujímavých kusov. Na záver ich obohatili o výraznú farbu či vzor a vznikli tak úplne jedinečné kabáty. Odporúčam obhliadnuť ponuku značky Celine.

Obľúbená značka Miu Miu ukazuje na svojich prehliadkach stále fakt, že v jednoduchosti je krása. Jednofarebné kabáty sú doplnené o vrecká, goliere a ďalšie detaily, prevedenie iného materiálu, ako je celý kabát.

Farebné bundy a kabáty

Tento rok si užijeme farby dúhy vo všetkých jej podobách. Preč sú časy, kedy sme sa báli obliecť iné, než čierne sako. Už sa nemusíme ostýchať kúpiť koženkové bundy v pastelových farbách. Jarné trendy priamo vyzývajú k nosenie farieb, a to aj výraznej žltej, ktorá perfektne oživí napríklad šedé nohavice.

Jarné bundy 2014

Vo výpočte búnd pre sezónu jar 2014 nesmie chýbať biker jacket a bomber. Športové bundy sa kombinujú najčastejšie s šatami, sukňami, ale pochopiteľne aj s úzkymi džínsami.

Záverom si pripomeňme veľkolepý návrat džínsových búnd, ktoré v jarnom šatníku nesmú chýbať.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.