Ako okúzliť v najdôležitejší deň? / Svadobné šaty jar /leto 2014

Ako okúzliť v najdôležitejší deň? / Svadobné šaty jar /leto 2014

8. apríla 2014, jarná svadba, trendy šaty, jar 2014, letná svadba, svadobné šaty, svadba, šaty na svadbu, šaty pre nevestu

Sponzorovanej odkazy:

Dôvody, prečo sú práve jar a leto najobľúbenejšími obdobiami pre svadby, sú jasné. Nádherne sfarbená príroda plná kvetov a zelene, príjemné počasie (ak máte trochu šťastia), svieži vzduch. A keď pri tom všetkom môžete dať na obdiv svoje svadobné šaty bez toho, aby ich musel prekrývať kabát alebo bolerko, je jasné, že o správnej dobe na svadbu netreba dlho premýšľať, hoci aj jeseň a zima majú samozrejme niečo do seba. Dnes sa ale pozrieme na svadobné šaty z jarných kolekcií, a tiež na nové tendencie, ktoré im vládnu.

Krajkové rukávy

Čipka je samozrejme jedným z najčastejšie používaných materiálov, čo sa svadobných šiat týka. Jemná a elegantná, svojím spôsobom prijateľne zvodná. Sama o sebe nie je samozrejme žiadnou novinkou, čipkované rukávy však áno. Jedná sa o trend, ktorý si síce nedokážeme predstaviť „v akcii“ počas letných horúčav, ale pre jarné počasie je ideálny.

Nad kolená

Moderné a nekonvenčné nevesty iste zaujme trend krátkych svadobných šiat nad kolená. Pre niekoho sú možno zbytočne odvážne a predstave klasických svadobných šiat sa samozrejme veľmi vzďaľujú, ale možno tiež poznáte dámy, ktoré si v dlhých šatách dokážete predstaviť len ťažko a krátke šaty k nim sedia ďaleko lepšie. Ani šatám nad kolená konieckoncov nemusí chýbať vytúžená elegancia a v teplom počasí sú navyše praktické.

Jednoduchá elegancia

Hoci si veľa žien praje v tento deň vyzerať ako princezná a volí tak bohaté sukne, tento rok je v móde jednoduchosť reprezentovaná siluetu obopínajúcimi šatami. Zdobenie je volené veľmi striedme a elegantné – jednoduchá spona, nežný kanýrek… Výhodou týchto svadobných šiat napríklad je aj fakt, že nestratia svoje kúzlo na fotkách ani za pár rokov.

Nevybrali ste si?

Ak vás žiadny z uvedených trendov nezaujal, buď sa nimi nemusíte samozrejme riadiť vôbec, alebo vašu pozornosť upúta niektorý z ďalších. Tento rok sa v kolekciách slávnych značiek objavovali napríklad aj pre svadobné šaty netradičné čierno-biele kombinácie. Nádherne vyzerá aj Ombré trend, smotanové šaty, ktoré sa dole zlejú do nádhernej mocca farby, zaujmú každého. Horúcou novinkou sú potom aj šaty, ktoré majú na chrbte prekrížené ramienka.

Zdroj: www.houseofbrides.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.