Plavky Etam z novej kolekcie 2014

Plavky Etam z novej kolekcie 2014

17. marca 2014, plavky 2014, dámske plavky, retro plavky, jednodielne plavky, bikiny, plavky trendy 2014, Etam, plavky Etam, trendy plavky

Sponzorovanej odkazy:

Dámske plavky patria medzi exkluzívnu líniu ponúkanú francúzskou značkou Etam. Sortiment zahŕňa pyžamá, domáce obleky i oblečenie na bežné nosenie. Tak široká ponuka posúva Etam stále vyššie k pomyselným prvým stupienkom v súťaži o najlepšiu značku. Zaradenie plaviek do ponuky a ich neustálym vylepšovaním k dokonalosti, vedie k čoraz väčšiemu dopytu. Etam vytvára celé línie plaviek spĺňajúce rôzne požiadavky, rozdeľuje tvarom i veľkosťou podprsenky a nohavičky tak, aby sme mohli skombinovať tú najlepšiu variantu. A konečne tiež sleduje módne trendy a hľadá v nich inšpiráciu.

Ako som uviedla, Etam čerpá z aktuálnych módnych trendov. Na druhú stranu je tu zjavná silná inšpirácia i z trendov minulosti a ich pretváranie. Prekvapuje ma, až s akým odstupom dokážu návrhári udržať odstup a neprepadnúť do jamy najhorúcejších trendov. To by potom kolekcia žiarila celá v pasteloch, ponúkala by plavky zlatej farby alebo podľahla nežným vzdušným materiálom. A predsa je kolekcia plaviek Etam 2014 iná. Niekedy sa zadívam na model plaviek a vrátim sa v mysli k čiernobielym filmom alebo mi pred očami blysne Marilyn Monroe. Decentné volániky, hravé bodky, viazanie na tenké šnúrky za krk. Plavky sú v ponuke tradične jednodielne aj dvojdielne, ale vyššie uvedené detaily sa objavujú u oboch typov.

Nechýbajú vystužené podprsenky, bikiny ani podprsenky s push-up efektom. Aj nohavičky plaviek majú rôzne tvary a typ vykrojenia. Všetko je doplnené o farby ako je ružová, biela, tyrkysová a niektoré z modelov zdobia trendy vzory (predovšetkým bodky). A dámy, kto si potrpí na mašličky, v kolekcii Etam ich nájde, a to u jednodielnych aj dvojdielnych plaviek. Medzi najčastejší strih bude patriť vystužená podprsenka s odopínacími ramienkami a jednoduché nohavičky. Ramienka sú u väčšiny plaviek riešené viazaním za krk.

Aké opálenie nám slniečko dopraje, v túto chvíľu neodhadneme, ale kolekcia Etam nám zaistí aspoň štýlové plavky.

Zdroj: www.etam.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii plavky.