Daria Werbowy pre jarnú kolekciu Mango

Daria Werbowy pre jarnú kolekciu Mango

8. marca 2014, all black everything, all white everything, Mango, jar 2014, trendy 2014, Daria Werbowy, black, white, black & white, čiernobiela

Sponzorovanej odkazy:

Španielska značka Mango je veľmi populárna – predovšetkým z tých cenovo dostupných obchodných domov. Vždy sa drží posledných trendov a predvádza jednu úžasnú kolekciu za druhou. Niet sa čomu diviť, že sa teší takej obľube. V predchádzajúcich kampaniach bola tvárou Manga austrálska modelka Miranda Kerr, ktorá momentálne presedlala k švédskym konkurentom – H & M. Novou tvárou Manga sa tak stala veľmi pôvabná a na módnom poli veľmi cenená modelka Daria Werbowy. Poďme si predstaviť lookbook z pustatiny!

Daria Werbowy je veľmi známa modelka. Narodila sa v poľskom Krakowe, ale korene má na Ukrajine a vyrastala v Kanade. Dnes kvôli práci modelky žije v New Yorku, odkiaľ cestuje na jednu veľkolepú kampaň za druhou. Daria je tiež súčasnou tvárou francúzskej značky Lancome. Človek by ťažko uveril, že jej bolo vlani tridsať rokov. Je umelecky založená – zbiera diela od pouličných umelcov, tiež rada číta a nemá rada sociálne siete, ktoré sú podľa nej len žrútmi času. Okrem značky Lancome ste ju mohli vidieť aj u Prady, YS Laurenta, Gucciho, Valentina, Chanelu alebo Louis Vuittona. Pravidelne chodí najprestížnejšie módne prehliadky a fotí najznámejšie kampane. Daria Werbowy patrí medzi najlepšie platené modelky súčasnosti.

Aby sme sa dostali k samotnej jarnej kolekcii Mango 2014 – lookbook sa fotil na púšti, v pustatine, uprostred ničoho, ale tiež pri vode v pochmúrnom šedivom počasí. Tak dokonale vyniknú jednotlivé modely, ktoré sú práve dané do kontrastu s okolitou krajinou. Jarná kolekcia Manga sa nesie v troch základných farbách – a to v čiernej, bielej a šedej. Stále populárny trend all white a all black everything je in, ďalej sa navzájom farby kombinujú. Nohavice sú úzkeho strihu v dĺžke nad členky (odhalené členky sú veľmi trendy), topy, blúzky a mikiny sú voľnejšieho strihu, občas oversize. Nesmie chýbať ani biker jacket (kožené bundy v motorkárskom štýle). Celá kolekcia pôsobí veľmi jednotným a uceleným dojmom, tu neočakávajte potlače, divoké farby ani experimentovanie v oblasti strihov. Jarná kolekcia Mango nadchne predovšetkým milovníkov čiernej a bielej a tie z vás, ktoré majú rady nadčasové kúsky vo svojom šatníku. Skúste tiež napodobniť vzhľad Dari Werbowy – rozviate zvlnené vlasy, ktoré pôsobia mokrým dojmom a minimalistický nahý make up. Doplnky tu len decentné a najlepšie v zlatej farbe.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.