Kabelky jar 2014 - aké sú najviac trendy?

Kabelky jar 2014 - aké sú najviac trendy?

4. marca 2014, jarná kabelka, kabelky 2014, trendy kabelky, shopper bag, kabelky Mango

Sponzorovanej odkazy:

Či si tento rok zavesíme cez rameno obľúbenú cross bag tašku alebo „pohoupeme“ na predlaktí lesklú elegantnú kabelku, záleží len a len na nás. Akým smerom sa uberajú módne trendy, je na samotných návrhároch. Aj keď zákazníci predsa nakupujú a dopyt inšpiruje ponuku. A tak čo sme si zvolili za trendy kabelky po sezónu jar 2014?

Strieborná alebo zlatá?

Nosiť môžeme len čierne oblečenie a ulicami prebiehať v teniskách, rozhodne však nemôžeme prejsť jarou bez výraznej tašky či kabelky. Zlatá farba patrí medzi absolútnu jedničku v kolekciách. Tašky nemávajú ani príliš komplikovaný dizajn, len dominanta natoľko výraznej farby z nich robí jedinečné kusy. Celkovo metalické odtiene ešte vykonajú svet kabeliek. Hoci sme sa s nimi stretávali skôr na oblečení, cesta k doplnkom bola úspešná, a tak môžeme privítať výrazné zlaté kabelky a tašky.

Ak sa zlatej farbe chcete radšej vyhnúť, nebudete to mať vôbec ľahké. Zlaté detaily budú zdobiť kabelky naďalej, aj keď nie v tak veľkom množstve – zipsy, spony i prívesky. Medzi top farbami sa objaví aj kráľovsky modrá.

Módne oblečenie je s doplnkami až nebezpečne tesne prepletené. Keď sú teda hitom pastelové farby, uvidíme ich tiež na módnych doplnkoch. Kabelky v odtieňoch blankytne modrej, pistáciovej alebo marhuľovej zaplavujú pomaly predajné pulty butikov.

Dámy zastupujúce klasiku sa medzi nimi objavia v pomerne hojnom zastúpení. Čierna a biela farba prestupujú jarnú kolekciu so značným elánom a chuťou osviežiť svoju tradičnú povesť.

Aké sú jarné kabelky?

Páči sa mi využitie strapcov, ako zaujímavého efektu. Kovbojský štýl vytvoríme pomocou dierovaných jarných čižiem, kabelky so strapcami a oboje ideálne v prevedení semišu. Strapce uvidíme na taškách cez rameno, shopping kabelkách aj na večerných psaníčkách. Pokiaľ ide o veľkosť, prednosť majú veľké kabelky (shopper bag), do ktorých sa toho čo najviac vojde a navyše spĺňajú aspoň čiastočne dizajnovú stránku.

Na druhú stranu aj listové kabelky zostávajú jednotkou na módnom poli, len sa pomaly upúšťa od maxi veľkostí. Avšak ak ste si maxi listové kabelky obľúbili, pekné kúsky ponúka nová jarná kolekcia Mango.

Na kabelkách mnohokrát vyniká čierne lemovanie. To vytvára obzvlášť s pastelovými farbami výrazný kontrast. Zakúpite u luxusnej značky Michael Kors alebo napríklad v obchodoch Mango.

Zdroj: www.bata.cz , www.mango.com , www.zara.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.