Aké blejzre a saká obliecť do tohtoročnej jari?

Aké blejzre a saká obliecť do tohtoročnej jari?

2. marca 2014, sako s potlačou, farebné saká, klasické saká, blazer, sako, blejzer, trendy, jar 2014, Mango, Zara

Sponzorovanej odkazy:

Jar so sebou okrem nádherného počasia a prírody prináša aj potrebnú obmenu šatníka. Ak už ste úspešne zvládli úlohu nakúpiť kabát a topánky, môžete postúpiť ďalej. Sačká či blejzre si tiež zaslúžia vašu pozornosť, s jarou a letom totiž prichádza ich pravý čas. Tešiť vás môžu rozmanité dizajny, ktoré značky ako H & M, Zara či Mango a mnoho ďalších prinášajú, ale zároveň môžete zostať aj u klasiky v podobe čierneho saka, ktoré už v skrini určite máte. Saká a blejzre pre jar 2014 dokážu prekvapiť a skvele zapadnú do vášho šatníka. Poďme sa pozrieť, aké trendy im vládnu.

Farby nesmú chýbať

Po akých farbách siahali návrhári najčastejšie? Trendy sú obľúbené jarné tóny žltej, veľa odtieňov modrej od tých najsvetlejších cez kráľovskú až k námorníckej a tiež veľa variánt ružovej. Tá sa často dotýka aj púdrových a staroružových odtieňov a pre romantické duše je skvelou voľbou. Jednoduché sačká v zaujímavých farbách môžete prehodiť cez akékoľvek čierne či biele šaty, obliecť ich k nohaviciam aj sukni a povznesú outfit o úroveň vyššie.

Stávka na vzory

Nielen ten kvetinová, ale aj iné potlače ovládli blejzre a saká pre jar 2014. Zvislé i pozdĺžne prúžky, hadia koža, bodky aj kocky, to všetko môžete v ponukách obľúbených značiek nájsť a vďaka tomu zažiariť. Vzory hrajú v tohtoročnej jarnej móde dôležitú úlohu, skúste im dať šancu!

Návrat ku klasike

Zrejme vám neunikol fakt, že tohtoročná jar sa nesie často v znamení klasiky. Ak vám v skrini chýbajú must-have kúsky ako biele a čierne sako, nadišiel ten pravý čas tento nedostatok napraviť. A problém to určite nebude, kolekcie snáď všetkých značiek sú ich plné a ponúka sa skvelá možnosť si tieto základné varianty blazerov zaobstarať. A aby sa táto klasika nedala označiť za nudnú, pribudli sáčkam najrôznejšie vrecká, zipsy, lemovanie v inej farbe a mnohé podobné „vychytávky“.

Zdroj: www.zara.com , www.mango.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.