Kate Hudson sa stala tvárou značky Lindex pre jarnú a letnú kampaň 2014

Kate Hudson sa stala tvárou značky Lindex pre jarnú a letnú kampaň 2014

3. marca 2014, Lindex, Lindex jar / leto 2014, Lindex 2014, Lindex Kate Hudson, Kate Hudson pre Lindex, Kate Hudson for Lindex, Lindex oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Spoločnosť Lindex začala spolupracovať so svetoznámou herečkou Kate Hudson, ktorá sa stala modelkou a múzou veľkej kampane pre sezónu Jar /Leto. Táto kolekcia bude uvedená na svetový trh v predajniach Lindex a na webe lindex.com 19. marca.

Spoločnosť Lindex svoju ďalšiu hviezdnu spoluprácu dlho tajila a všetky nás tzv. naťahovala a treba povedať, že spolupráca s hollywoodskou hviezdou Kate Hudson je naozaj prekvapením a že sa veľmi podarila. Lindex je tentoraz odvážnejšia, výraznejšia, viac sexy a bohémska, a to všetko vďaka sexi a neustále veselej Kate Hudson.

Táto herečka, ktorá získala nominácie na Oskara, matka dvoch detí, je svojou vrúcnosťou a úprimnou osobnosťou aj nepopierateľným talentom a krásnou dokonalou modelkou i múzou jarnej a letnej kolekcie spoločnosti Lindex.

„Sme nadšení, že túto jar spolupracujeme s Kate Hudson. Myslím, že Kate dokonale vystihuje našu módu, a to ako svojou vrelosťou a iskrivosťou, tak aj svojim úplne zjavným zmyslom pre štýl,“ hovorí Johan Hallin, konceptový a marketingový riaditeľ v spoločnosti Lindex.

Katin život, ktorý sa neustále pohybuje medzi kontinentmi, napomáha inšpirovať jej charakteristický štýl. Kate svoj čas delí medzi Londýn a Los Angeles, a tak vo svojom štýle kombinuje kalifornskú eleganciu a výnimočnosť, s akou sa stretnete na červených kobercoch a európsky šik štýl. Kate nie je len herečka; jej celoživotnou vášňou je aj móda.

„Táto kolekcia je tak svieža a jedinečná,“ hovorí Kate Hudson. „Svojou módnosťou a prístupnosťou osloví veľa rôznych typov žien, bez ohľadu na to, akú profesiu vykonávajú.“

Kate Hudson bude spolupracovať so spoločnosťou Lindex na troch kolekciách. Tá prvá predstavuje sviežu interpretáciu bohémskeho trendu, vyznačujúcu sa sýtymi, výraznými farbami a oblečením z kašmíru, vysoko kvalitnými pletenými odevmi a výšivkami. Štýl ďalšej kolekcie je viac mestský a zákazníci v ňom nájdu pohodlné nohavice, žerzejové oblečenie, vrstvenie a mierny charakter športového oblečenia. Posledná kolekcia je veselá a sexy a svoju inšpiráciu čerpá v Japonsku. Medzi výrazné kúsky patria voľné bundy v štýle kimona s kvetinovou potlačou, splývavé blúzky, rovné, nakrátko strihané nohavice a asymetrické lemovanie na šatách a sukniach.

"Spolupráca so spoločnosťou Lindex na tejto kampani ma naozaj moc bavila. Oblečenie má inšpiráciu v uvoľnených, elegantných a bohémskych trendoch, kolekcia je uvoľnená, ale napriek tomu má jasnú štruktúru. Ide o veľmi výrazný rad a ja si myslím, že sa ženám bude veľmi páčiť, "tvrdí Kate Hudson.

Kolekcia pre jar a leto 2014 bude uvedená na trh vo všetkých predajniach spoločnosti Lindex v 16 štátoch aj na webe lindex.com, a to 19. marca 2014.

Niekoľko údajov o kampani:
Fotografie, snímky pre kampaň: Giampaolo Sgura
Réžia, filmy: Andy Margetson
CD: Mooks Hanifiah, Wednesday Creative Agency
Kampaň bola nafotografovaná a natočená vo Spring Studios v Londýne

zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.