Štýlová kolekcia Humanic pre mužov

Štýlová kolekcia Humanic pre mužov

7. marca 2014, Humanic, pánske topánky Humanic, nová kolekcia Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Úzke strihy pretiahnuté do špičky, elegantné poltopánky a výrazné farby. Členkové tenisky, kožené športové topánky a tenisky v retro štýle. Nová pánska kolekcia Humanic podtrhuje jarné módne trendy a možno ju rozčleniť do troch línií. Jedna z nich je veľmi elegantná, druhá prelína rovinu elegantnú nádychom originality a športovým duchom a tretia línia patrí teniskám. A to nielen hocijakým. Teniskám v retro štýle.

Švihák kúpeľný – poltopánky na jar

Pánske kožené poltopánky možno zohnať v takmer každej predajni s obuvou. Ale väčšinou len nuda strieda nudu (pokiaľ sa však nejedná o luxusné alebo originálne dizajnové značky). Fakt, že aj klasika môže vyzerať netradične, je na prvý pohľad v jarnej kolekcii Humanic zrejmé. Poltopánky dostávajú pretiahnutý tvar zakončený užšou špičkou, nechýba šnurovanie, nízky podpätok (alebo vyššia platforma) a niektoré sú dozdobené decentnými detailmi.

Hneď v úvode som spomenula pomyselnú druhú líniu pánskej kolekcie – respektíve poltopánok. Vyznačujú sa veľmi pestrými farbami, materiálom číslo jedna je u nich semiš a zaujímavé je kontrastné poňatie celej topánky vzhľadom k odlišnej podrážke. K takýmto polobotkám je najlepšie obliecť džínsy alebo chinos nohavice.

Športové retro tenisky

Sú farebné, kvalitné, pohodlné a nie sú určené na šport, ale na bežné nosenie (čo iste väčšina mužov ocení). Nezapriem ducha ženy, ktorý sa snaží partnerovi vnútiť štýlové poltopánky alebo členkové topánky so zipsami. Napriek tomu takmer vždy nájdeme kompromis v teniskách na bežné nosenie. Tieto v retro štýle sú naozaj vydarené a na základe skúšania môžem potvrdiť, že aj pohodlné. Tenisky sú od overených značiek Adidas a Nike.

Pánska kolekcia Humanic pomaly zapĺňa regály najnovšími kúskami a tipujem, že niektoré z nich budú rýchlo miznúť. Volili by ste eleganciu alebo športovú obuv? Možno nájdeme v ponuke Humanic aj príjemný kompromis. Mnohé modely sú totiž na váhach športového versus elegantného tónu položené.

Zdroj: www.humanic.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.