Módne trendy 2014 - jarné topánky

Módne trendy 2014 - jarné topánky

21. februára 2014, jar 2014, jarné topánky, trendy topánky jar

Sponzorovanej odkazy:

Nové jarné trendy vo mne prebúdzajú radosť dieťaťa. Konečne niečo naozaj zaujímavého a „nositeľného“. Väčšinou je móda vyhnaná trochu do extrémov, a tak hoci vyzerá na módnych mólach perfektne, do bežného života príliš nezapadá. Jarné kolekcie sú iné. Možno je to využívaním jemných pastelových tónov, možno návratom pretiahnutých špičiek obuvi, ktoré pôsobia veľmi elegantne. Trendy v obuvi vyzerajú prevažne originálne a zaujímavo. Zároveň majú jednu veľkú prednosť – dajú sa nosiť. Poďme si predstaviť niekoľko hlavných trendov pre jarnú obuv 2014.

Úzke podpätky a ostré špičky

Návrat pretiahnutej špičky mi príde natoľko dôležitý, že ho uvádzam ako prvý. Dámske lodičky, mokasíny, poltopánky aj balerínky na tento trend tento rok vsádzajú. Jasne to ukazujú napríklad kolekcie značiek Humanic a Zara.

Nejedná sa iba o trend v dámskej móde, ale tiež v pánskej. Špičky pretiahli svoju dĺžku predovšetkým u pánskych poltopánok a mokasín.

Semiš zostáva stále trendy

V kolekciách jeseň /zima sme si občas posťažovali na prevažujúcu ponuku obuvi vyrobenú zo semišu. Pravda je, že tieto topánky vyzerajú na pohľad naozaj dobre, ale do zimných pľuští sa príliš nehodia. Jar nám dáva väčší priestor užiť si semišové topánky, a to opäť v niekoľkých prevedeniach. Veľkú ponuku má značka Baťa.

V dámskych kolekciách zvíťazia členkové semišové topánky a jarné čižmy. Ostatne jarné čižmy a poltopánky patria medzi nevyhnutný prvok dámskeho šatníka na túto sezónu.

V športových kolekciách sa objavia farebné semišové tenisky.

Platformy a široké podpätky v kolekcii Zara

Módna značka Zara patrí medzi dobré ukazovatele módnych trendov. V novej kolekcii sa zameriava ako na úzke podpätky a výrazné špičky tak aj na podpätky extrémne široké a platformy.

Čo zvolíme v jarnej sezóne? Platformy, členkové topánky alebo nejaký z extravagantnej­ších modelov tenisiek?

Zdroj: www.humanic.net , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.