Preslnená kolekcia Pull and Bear jar / leto 2014

Preslnená kolekcia Pull and Bear jar / leto 2014

12. marca 2014, Pull and Bear, vysoký pás, denim, rifľovina, čierno-biela, jar / leto 2014, letné šaty, kvetinové vzory

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená značka Pull and Bear, ktorá je plná mladistvých trendov módy, už teraz prichádza s novou kolekciou na nasledujúcu sezónu jar / leto 2014. Neexistuje snáď žiadna z minulých kolekcií tejto značky, z ktorej by som nebola nadšená a rovnaký pocit mám aj teraz. Kolekcia obsahuje všetky trendy, ktoré k jari a letu jednoznačne patria. K tomu všetkému sa ceny za oblečenie a módne doplnky pohybujú v prijateľných cenách a kolekcia je zameraná ako na ženy, tak aj na mužov.

To, čo k nadchádzajúcej teplej sezóne bezpochyby patrí, sú kvetinové vzory. Objavujú sa ako na oblečení, ktoré je určené pre dámy, tak aj na tom pre pánov. Ženy sa môžu pripraviť na kvetinové šaty, ľahké a vzdušné kvetinové nohavice, sukne či sexi topy. Pánom potom učarujú kvetinové košele à la Hawai či krátke kvetinové kraťasy. Žiadny z týchto modelov nie je nejako zženštilý a hlavne sa bude perfektne vynímať v horúcich dňoch na dovolenke pri mori či pri prechádzke rozkvitnutým parkom, kde skvele zapadnete.

Ďalším tohtoročným trendom bude tak ako minulý rok denim čiže rifľovina. Nejde len o materiál, ale aj len o „jeansovú“ farbu, ktorá je v odtieni modrej. Toto oblečenie by mohlo na jar a v lete symbolizovať blankytne modrú oblohu, ktorá je len občas narušená bielymi nadýchanými obláčikmi. Okrem toho je denim modrá veľmi príjemnou farbou na pohľad a pristane všetkým, nech máte svetlé alebo tmavé vlasy alebo pleť, modrá sa na vás bude skvele vynímať. Je všade – na nohaviciach, šortkách, šatách, košeliach aj mikinách.

Potom bude v móde aj vysoký pás. O tom už sme v minulých rokoch počuli a teraz je tu zas. Vyníma sa predovšetkým na nohaviciach, šortkách a niekedy aj sukniach. Módna značka Pull and Bear má kúsky s vysokým pásom iba pre ženy, ktorým tak skvele vynikne ich pás a hlavne zadoček.

Okrem toho bude v kurze aj čierno-biela kombinácia. Neexistuje snáď sezóna, kedy by sa nenosila. Či je teplo alebo zima, čierno-biela je vždy in. Aj keď všetci vieme, že čierna farba slnko priťahuje a napríklad v čiernom tričku je nám v lete oveľa väčšie teplo ako v inak farebnom, často sa v jarných a letných kolekciách objavuje. Tu u Pull and Bear sa čierno-biela kombinácia predstaví na prúžkovaných tričkách a svetríkoch. Veľmi pekný je potom čierno-biely dámsky komplet v podobe čiernych nohavíc a ľahkej bielej jarnej bundičky.

Zdroje: www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.