Kolekcia jar / leto 2014 značky F & F ukáže, v čom tento rok zabodujete!

Kolekcia jar / leto 2014 značky F & F ukáže, v čom tento rok zabodujete!

6. apríla 2014, must-have, krátky sveter, oversize, rifľovina, džínsy, F & F, jar / leto 2014, kvetinové vzory, geometrické vzory, orientálne vzory, denim, čierno-biela

Sponzorovanej odkazy:

Britská módna značka je nielen u nás na Slovensku veľmi obľúbenou. Môže za to zrejme to, že produkty tejto značky predstavuje obchodná sieť hypermarketov Tesco. Pokrytie týchto obchodov je obrovské a na niekoho to pôsobí skôr opačným dojmom a to takým, že oblečenie, módne doplnky a dokonca aj topánky značky F & F sa predávajú v každom väčšom i menšom meste. A poznáme ženské myslenie. Ťažko strávime, keď má niektorá z iných žien na sebe niečo rovnakého ako my a nedaj Bože, keď sa obe dve vyskytneme v rovnakej spoločnosti, kde mnohokrát trávime celý večer. Týchto trapasov by sme sa najradšej ušetrili, a preto so značkou F & F nakladáme veľmi opatrne, ale to je podľa môjho názoru škoda. F & F má vo svojich kolekciách nielen páčivé kúsky, ale aj kúsky veľmi kvalitné.

Pre tohtoročnú teplú sezónu jar a leto 2014 si značka F & F pripravila niekoľko trendov v in čierno-bielej kombinácii. Inšpiruje sa u svetoznámych značiek, ktoré na týždňoch módy predstavili tiež čierno-bielu kombináciu v mnohých prevedeniach. F & F zákazníčky nenásilne núti k tomu, aby sa naučili kombinovať čierno-bielu so zábleskami výrazných farieb a nevyzerá to vôbec zle! K mnohým svojim modelom pridáva značka F & F žiarivo modrú farbu, ktorá váš outfit skutočne zvýrazní. Nezabúda sa ani na kvetinové motívy, ktoré nesmú nikdy v jarných a letných kolekciách chýbať.

Aby nebola čierno-biela kombinácia fádna a nudná, F & F pridáva trochu geometrických potlačí. V takomto oblečení dokonale zaujmete svoje okolie. A nejde tu len o výrazné pruhy, ktoré sú samozrejme tiež trendy, ale aj o šifónové detaily.

Ďalším pekným módnym kúskom v kolekcii F & F je jarný oversize kabátik. O pár čísel väčší kabát vyzerá podľa F & F najlepšie v kombinácii s úzkymi nohavicami alebo legínami. V tomto prípade sa dá využiť spomínaná kombinácia čierno-bielej s výraznou farbou. Čierno-biely kabátik s farebnými úzkymi nohavicami či legínami.

Novým športovým trendom budú túto sezónu kratšie svetre. Značka F & F nabáda k tomu, aby ste skombinovali biely sveter v skrátenej dĺžke s opticky zoštíhľujúcimi nohavicami s pavučinkovým vzorom, ktorý sa v tejto kolekcii objavuje ešte raz, a to na sexi bundičke, ktorú možno nosiť buď s elegantnými nohavicami, alebo casual bielymi džínsami.

Okrem iného má aj F & F vo svojej kolekcii jar / leto 2014 oslnivé kúsky, ktoré jednoducho musíte mať – takzvané must-have. Ak chcete svoj outfit štýlovo nakopnúť, mali by ste staviť na jeden z týchto kúskov. Tielko, sveter, kabelka, košele, sukne. Vyskúšajte jeden a užite si experimentovanie.

Denim milujeme odjakživa, na móle však doteraz hral skôr druhé husle. To ale neplatí tento rok! Na prehliadkach pre jar / leto 2014 bolo doslova „predenimované“! Niečo málo pochytila ​​aj F & F. V jej kolekcii sa objavia napríklad zdobené boyfriend džínsy – o číslo (alebo aj o dve čísla) väčšie džínsy sú tento rok hitom, skombinovať sa dajú aj s elegantnými doplnkami . Ďalšie sú sukne a šortky s orientálnymi vzormi, ktoré razom posúvajú tieto kúsky do vyššej trendovej ligy. V poslednom rade potom košeľové šaty s opaskom, ktoré sú štýlovo nesmrteľné a dvojfarebná džínsová košeľa.

Zdroje: www.ffmoda.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky a značky a značkové oblečenie.