Lesklé metalické odtiene a retro štýl - Topánky Högl jar / leto 2014

Lesklé metalické odtiene a retro štýl - Topánky Högl jar / leto 2014

14. marca 2014, 60.roky, Högl, jar / leto 2014, sandále, balerínky, tenisky, lodičky, retro, metalické tóny, dámska obuv, kožená obuv

Sponzorovanej odkazy:

Obuvnícka značka Högl, ktorá má svoje korene v susednom Rakúsku, má už viac ako sedemdesiatročnú tradíciu. Topánky, ktoré vyrába, spájajú cit pre súčasné trendy a maximálne pohodlie pri nosení. Vďaka týmto dvom prednostiam, si už získali neskutočné množstvo zákazníčok na celom svete. Značka Högl totiž distribuuje svoje výrobky do viac ako štyridsiatich krajín sveta, a to aj do takých ako je napríklad Kazachstan, Island a tak ďalej.

Tak ako každú sezónu, tak aj tú tohtoročnú jarnú /letnú pre rok 2014 si rakúska značka Högl pripravila pre svoje stále zákazníčky, ale nielen pre nich, krásnu kolekciu roztomilých topánočiek, ktoré potešia oko aj nôžku každej ženy. Všetky si prídu na svoje, pretože ponuka je široká – od klasických lodičiek, balerínok, mokasín, sandálok, poltopánok až k teniskám. Dôležitá je u značky Högl predovšetkým ľahká a flexibilná podrážka, ktorá zaručí pohodlné nosenie v priebehu celého dňa.

V prvom rade sa nám v kolekcii značky Högl jar / leto 2014 ukážu topánočky v pestrých i formálnych tónoch a niekoľko originálnych kúskov v jemných a lesklých metalických odtieňoch. Kolekcia je charakteristická použitím jednoduchých vzorov a materiálov – predovšetkým kvalitnej kože, ktorá dodáva topánkam moderný mestský vzhľad. Pre milovníčky bohatého zdobenia sú ideálne lodičky či letné topánky doplnené o lesklé prvky, ktoré dodajú trblietanie spoločenskému i každodennému outfitu.

Druhú stranu mince predstavuje retro klasika, ktorá je už po dlhé roky osvedčeným módnym trendom. Tu sa bude jednať o šesťdesiate roky, ktoré sú známe ako najrevolučnejšie obdobie v histórii módy dvadsiateho storočia. Táto kolekcia sa vyznačuje použitím výrazných farebných kombinácií a lesklých materiálov. Hlavnú úlohu tu hrajú originálne sandále a lodičky na nízkom podpätku, ktoré sú vhodné ku každej formálnej i neformálnej príležitosti. Tu značka Högl zaručuje pohodlné nosenie po celý deň, pretože vie, že jarná a letná sezóna priamo nabáda k dlhým prechádzkam a času strávenom vonku za teplého počasia.

Zdroje: www.hoegl.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.