Zara Men spring / summer kampaň

Zara Men spring / summer kampaň

26. februára 2014, Zara, men, muži, jar 2014, metalické odlesky, all black everything, all white everything, overprint, kožená bunda, spring, summer

Sponzorovanej odkazy:

Zara je medzi milovníkmi módy veľmi populárnou značkou. Milujú ju adolescenti, ale aj ženy a muži stredného veku. Ľudia staršieho veku, ktorí nepostrádajú dávku vkusu, na ňu tiež nedajú dopustiť. Zara je totiž perfektným reťazcom najnovších modelov a trendov z prehliadok high fashion za dostupné ceny. Čo prináša kampaň pre jar a leto 2014?

Pánska kolekcia jar / leto pre mužov ponúka mužom klasické strihy, pohodlie a materiály, ktoré zodpovedajú cenovej kategórii. Teda sa muži môžu tešiť na naozaj skvelé módne kúsky. Vracia sa predovšetkým trend all black everything a all white everything (tento trend skôr v dámskej móde). Jednoduchosť a precíznosť by mohli byť mottom kampane. Ďalšími módnymi prvkami nasledujúcich sezón sú overprint, ktorý už všetci dobre poznáme. Nosia sa predovšetkým potlačené tričká a mikiny. Pre niekoho to môže byť odvážnejšie, pre iných naprostý samozrejmý módny trend, ktorý prijíma za svoj, a tým sú metalické odlesky. Tie budú veľmi populárne, až sa zase počasie oteplí. Na jar sú to predovšetkým metalické odlesky pastelových farieb, ale nezabúdajte aj na klasickú čiernu a bielu.

Čo sa týka strihov, Zara si pre túto kampaň obľúbila mikiny a bundičky v štýle baseballovej bundy. Majú zips a úplety a sú elegancia sama. Žiadna preplácanosť, ani vzory. V jednoduchosti je veľká krása. Prvkom, pre Zaru typickým v pánskych kolekciách, sú perfektne strihané saká a nohavice. Toto je niečo pre skutočných elegánov. Tmavé, dobre padnúce sako, rovno strihané nohavice alebo kraťasy a obyčajné biele tričko z basic rady alebo košele ruka v ruke s úzkou čiernou kravatou. Naozaj vycibreným modelom celej kolekcie je kožená bunda v bielej farbe v motorkárskom štýle – tzv. krivák. Celá kampaň sa fotila pri mori v minimalistickom duchu. Kto rád mieša elegantné prvky s klasikou, iste v tejto kolekcii nájde zaľúbenie. Tak ako my!

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.