Zara Women spring / summer campaign

Zara Women spring / summer campaign

6. marca 2014, Zara, Women, jar, leto, 2014, kampaň, campaign, all black, all white, overprint

Sponzorovanej odkazy:

Podobne ako v pánskej kolekcii Zary pre jar a leto 2014, tak aj v dámskej nájdeme trendy ako overprint, all black a all white everything. Celá kampaň je veľmi svieža, strohé čisté línie modelov sú dané do kontrastu džungle a veľkých kvetín. Elegancia v živočíšnej podobe. Poďme sa pozrieť, čo Zara ponúka ženám pre sezónu jar /leto 2014!

Prvým prvkom, ktorého si všimneme hneď, sú atypické strihy a línie. Topy v dĺžke nad pupok s prestrihom smerom k hrudníku, rozviate sukne atypického strihu a predovšetkým veľká dávka čiernej či bielej v jednom outfite. Je veľmi trendy obliecť sa do jednej farby od hlavy k päte – odtiaľ vznikol trend all white a all black everything. Okrem čiernej a bielej u Zary nájdeme tiež celobéžovú 'variantu. Odtiene krémové sú veľmi jemné a lichotia akejkoľvek farbe pleti a vlasov. Okrem crop topov (topy v dĺžke nad pupok) v kolekcii nájdeme tiež topy oversized veľkostí so širokými rukávmi v trojštvrťovej dĺžke. Trend remienkových sandálov – u nás nie je príliš obľúbený – útočí zo všetkých módnych strán. Aj tu v novom lookbooku Zary si toho môžeme všimnúť. Na sukne je tu často použitý priesvitný materiál. Dodá tak ľahkosť a môže vo vetre slobodne viať. Véčkové výstrihy a prestrihy sú v tejto kolekcii použité často – na topoch aj sukniach.

Overprintu sa nezbavíme ešte niekoľko sezón a nimi spätých kolekcií. V tejto kampani návrhári použili potlač listov rastlín symbolizujúce nespútanú džungľu spájajúcu sa s veľkou dávkou strohosti a jednoduchosti. Kolekcia najskôr nebude inšpiráciou pre každého, ale je dôkazom toho, že kombinovať sa dajú aj na prvý pohľad trendy nekombinovateľné. U overprint odporúčame kombinovať celopotisklé tričko alebo top s celopotisklou sukňou. Môže sa to zdať príliš divoká kombinácia, ale verte nám – je veľmi trendy. Potom už stačí len minimum doplnkov, ktoré dodajú outfitu šmrnc. Tejto džungli nakoniec určite prepadnete!

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.