Reserved predstavuje novú pánsku kolekciu 2014

Reserved predstavuje novú pánsku kolekciu 2014

22. marca 2014, pánska kolekcia Reserved, kolekcia Reserved, pánska móda

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcia Reserved pre muža vo mne evokuje módne ošľahaného fešáka zo západu. Komfort, dobré materiály, košele, džínsové bundy a hlavne štýlovosť. Leto alebo zima – ťažké kožené topánky vedú a čo k nim lepšie doladiť ako zámerne oprané či protrhané nohavice. Časť kolekcie vyjadruje ledabolo oblečeného muža, ktorý pôsobí, že ho móda vôbec nezaujíma a druhá štylizuje drsného jedinca s kamennou tvárou. Ale možno budete vnímať novú kolekciu Reserved úplne inak, možno nie.

Hlavné kúsky kolekcie sú úplne jasné – kockované košele, džínsy a bundy. Vlastne sa jedná o základné oblečenie pre denimovú módu. Nejedná sa teda o niečo nové na módnom poli, ale skôr o starú dobrú klasiku, ktorej sa dostáva neustále nových obmien. Ľahko oprané džínsy kombinované s pleteným kardiganom alebo sakom z teplákovky dnes nie je žiadny problém, ale cielené kombinovanie trendov. Pre mnohých mužov sú navyše voľné džínsy a svetre pohodlnejšie než slim nohavice. Tie navyše každému nemusia padnúť. Súčasťou kolekcie sú aj čiapky – šiltovky. Pomaly sa zaraďujú do nášho bežného šatníka, hoci na malú chvíľu sa stali iba súčasťou športového outfitu, prípadne nevyhnutným doplnkom módy vychádzajúcim z hip hopu.

Kolekcia Reserved pamätá aj na mužov, ktorí nechcú tráviť dlhý čas nakupovaním a premýšľať, ako jednotlivé kusy skombinovať. Všetko farebne i štýlom perfektne ladí. V obchodoch sú k dostaniu aj všetky módne doplnky – opasky, obuv a šály. Jarné modely obsahujú basic tričká a košele. Zároveň je však kolekcia obohatená o tričká s potlačami a moderné svetre.

Páčia sa vám kockované košele? Reserved ich ponúka v rozmanitých farebných kombináciách a dajú sa nosiť pohodlne na tričká. Kto si nepotrpí na džínsy, objaví v novej kolekcii bavlnené nohavice. Nová pánska kolekcia Reserved je už v predaji vo všetkých obchodoch značky. Vydajte sa na nákupy a oblečte sa do komfortnej štýlovej módy.

Zdroj: www.reserved.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.