Objavte v sebe skryté emócie pomocou novej vône! / Parfumy jar 2014

Objavte v sebe skryté emócie pomocou novej vône! / Parfumy jar 2014

15. marca 2014, See by Chloé Eau Fraiche, parfumy, dámske parfumy, parfumy jar 2014, Roberto Cavalli Exotica, My Name Trussardi, Viktor & Rolf Flowerbomb

Sponzorovanej odkazy:

Každé nové obdobie prináša rôzne zmeny, ktoré sa týkajú nielen počasia, ale aj nás samotných. Menia sa naše nálady a chute, a to hlavne na jar, kedy sa príroda prebúdza do života. Nasadzujeme očistné diéty, obmieňame šatník a dokonca aj vôňu. Po zime, ktorá priala skôr ťažším a korenenejším vôňam, to chce výmenu za niečo sviežeho, kvetinového a ľahkého. Pozrime sa teda na to, aké parfumy sa k tomuto krásnemu ročnému obdobiu hodia.

Exotica Roberto Cavalli

Úplne nová vôňa od Roberta Cavalliho nazvaná Exotica je kvetinovo-ovocná vôňa. Exotica je prezentovaná ako „kúzelná, drzá sestra“ parfumu Roberto Cavalli 2012 a dopĺňa kolekciu vôní, do ktorej patrí napríklad aj Roberto Cavalli Acqua. Zloženie parfému sľubuje únik do exotických destinácií, mieša šťavnaté a lahodné mango s teplým frangipani evokujúcim kúpanie v spomienkach na nekonečné letné popoludnie, zatiaľ čo sexy tóny santalového dreva pripomínajú sparné noci. Roberto Cavalli Exotica nesie rovnako krásnu esenciu ako ostatné verzie a je korunovaná exotickým spojením sladkého ovocia, tropických kvetín a krémového, teplého dreva. Je to neodolateľná vôňa, ktorá evokuje piesočné pláže Pacifiku.

My Name Trussardi

Povzbudený úspechom pánskej vône My Land z roku 2012 uvádza Trussardi na trh dámsku vôňu My Name. Oba parfumy sú inšpirované talianskym životným štýlom najmä v Miláne. My Land je svieža, kvetinová, jemná vôňa s nežným dozvukom. V úvode vône vás omámi kytica bielych fialiek a otočníka. Zo srdca tryská orgován, kala a zmyselné pižmo. Základom tepe horúca ambra a sladká vanilka.

See by Chloé Eau Frache

See By Chloé Eau Fraiche je sviežejšou, krehkejšou podobou See By Chloé z roku 2012. Vôňu otvára vodný hyacint prinášajúci pôvabnú sviežosť. Srdce sa rozvíja do nôt okvetných lístkov jablone a žiarivého jazmínu evokujúcich silu a sviežosť jarnej kvetiny v kvete a prebúdzanie jari. Parfum vrcholí rafinovanou kombináciou zemitého a elegantného vetiveru a zmyselného pižma, ktorá skvele dopĺňa kvetinovú kompozíciu vône.

Flowerbomb Viktor & Rolf

Viktor & Rolf Flowerbomb je sýta dlhotrvajúca kvetinová vôňa pre ženy. Ponorte sa do príjemneho kúpeľa z okvetných lístkov tých najvonavejších kvetov z celého sveta. Nasajte ľúbezné tóny prírody a nechajte sa unášať slastným pocitom šťastia a radosti z čistoty a krásy. Parfum Flowerbomb je skutočným skvostom medzi ženskými vôňami. Ružový nápoj lásky je namiešaný z tých najvyberanejších surovín a tým sa stáva jednotkou na trhu parfumov. Upokojujúce spojenie vzácneho čaju a bergamotu upokojí vašu myseľ aj telo a pripraví vás na kvetinovú „bombu“, ktorá sa ukrýva v srdci parfumu. Sladká ruža privábi pozornosť vášho okolia. Ľúbezný jazmín a orchidea premenia vaše sny na skutočnosť. Jemný závoj z mošusu a pačuli v závere ovinie vašu myseľ túžbou a zmyselnosťou.

Zdroje: www.parfemy.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.