Lindex Holly Whyte jar / leto 2014

Lindex Holly Whyte jar / leto 2014

1. marca 2014, Lindex, Lindex Holly Whyte Collection, Lindex jar / leto 2014, Lindex oblečenie, Lindex jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Úspech, ktorý slávila kolekcia Holly & Whyte od spoločnosti Lindex, pokračuje a nová jarná kolekcia obsahuje niekoľko kúskov z modernej klasiky, ktoré sú okorenené výnimočným podaním, aké je synonymom pre kolekciu Holly & Whyte. Novinkou pre tohtoročnú jar je to, že mnoho odevov z tejto kolekcie je vyrobených z bavlny pestovanej udržateľným spôsobom.

„Objavili sme našu zákazníčku a ona objavila nás!“ Hovorí Nina Starck, riaditeľka dizajnu u spoločnosti Lindex. „Kolekcia obsahuje klasické odevy, ako sú klubové blejzre v námorníckej modrej, prúžkované trikotové topy, žensky pôsobiace šaty v štýle 50. rokov a plátené nohavice, čo sú kúsky, ktorých obľúbenosť je večná. Pre tohtoročnú jar bolo naším cieľom vyrobiť mnohé z týchto kúskov ošatenia z udržateľných materiálov. “

V súčasnej dobe spoločnosť Lindex ročne nakupuje takmer 9 miliónov kusov odevov vyrobených z udržateľnejších materiálov, medzi ktoré patrí nielen organicky pestovaná bavlna, ale aj materiály, ktoré menej poškodzujú životné prostredie, napríklad recyklované vlákna z polyesteru, polyamidu, bavlny a vlny, a tiež materiál Tencel ®. Tieto odevy, ktoré je možné zakúpiť ako na predajniach, tak aj na webe www.lindex.com , sú opatrené špeciálnym štítkom „Sustainable Choice“ (Udržateľná voľba).

Naším cieľom je aj naďalej zvyšovať množstvo odevov vyrobených z materiálov menej škodlivých pre životné prostredie, ako je najnovšia kolekcia pánskeho spodného prádla LXM z dielne spoločnosti Lindex. Táto kolekcia je vyrobená z organicky pestovanej bavlny. Z tej je vyrobená tiež väčšina odevov ponúkaných najmladším zákazníkom spoločnosti Lindex v kolekcii „New Born“. Štítkom „Sustainable Choice“ sa pýši tiež veľké množstvo basicových odevov pre ženy a deti.

Jarná kolekcia Holly & Whyte sa vyznačuje pestrou farebnou škálou, v ktorej zákazníci nájdu žiarivé a živé farby, ako je oranžová, červenofialová či krikľavá ružová, ktoré sa kombinujú s klasikou v palete farieb: námorníckou modrou, krémovou a khaki. Pestré sú aj vzory: prúžky a bodky dopĺňajú odvážnejšie kvetinové motívy a hravé témy s rybičkami.

„Kolekcia má jednoduchý štýl a pre tohtoročnú jar sa budeme zameriavať na pás a podpätky. Nohavice s vysokým pásom, do ktorých je zastrčený trikotový top, alebo trojštvrťové nohavice, pod ktorými nájdete pekné detaily,“ uvádza Nina Starck.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.