Francúzska móda na jar - Pimkie jar 2014

Francúzska móda na jar - Pimkie jar 2014

23. februára 2014, Pimkie, pimkie jar 2014, francúzska móda

Sponzorovanej odkazy:

Pimkie predstavuje pravidelne kolekcie plné trendov sršiace svoju živelnosťou a na prvý pohľad. Nebojí sa netradičných kombinácií a ponúka širokú škálu modelov od office outfitov až po ležérne voľnočasové oblečenie. Navyše tieto dva zdanlivo odlišné štýly v novej kolekcii rafinovane prepája a na tomto základe vznikol naozaj inšpirujúci lookbook, ktorý nás môže naučiť ľahko kombinovať kúsky z nášho šatníka.

Aj ja sama niekedy beznádejne pátram v poličkách skrine a snažím sa nájsť tú najlepšiu kombináciu. Postupne som sa však naučila, že prehnaná snaha škodí. Tiež to, ako môže byť efektívne spojiť protikladné štýly a pomocou kontrastu docieliť novej vizáže. Oceňujem hravosť jarnej kolekcie Pimkie, uchopenie aktuálnych trendov podľa svojho vlastného pohľadu a tiež pohrávanie sa s kontrastmi.

Dĺžka sukne tesne pod kolená, je vnímaná ako vhodná predovšetkým pre staršie dámy, alebo celkovo vzaté ženy, ktoré nosia biznis módu. Možno po prezretí ponuky značky Pimkie, pozmeníte názor, rovnako ako ja. Kvetované prevedenie sukní, kombinácia s teniskami, zvláštne kontrastné harmónie protikladných prvkov.

Obľúbené sú toto leto dresy a koženkové kraťasy – áno, trendy rozhodne nesmú u Pimkie chýbať.

Začiatok jarných dní víta veľká skupina značiek na čele s koženkovými či priamo koženými nohavicami. Doplnené sú najmä u vzdušné priehľadné košele. Tým sa opäť dostávame k istej forme kontrastu, tentoraz najmä rozdielu materiálov.

Pimkie dokáže niekedy až šokovať rozmanitou ponukou tovaru. Vedľa stojana s kostýmami a blúzkami nedbalo vykukujú pulty s bavlnenými tričkami s motívmi z kreslených filmov a kockované košele.

Francúzska značka Pimkie sa síce veľmi výrazne drží módnych trendov, ale aj v jarnej sezóne si zachováva svoj vnútorný jedinečný štýl.

Zdroj: www.pimkie.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.