Nový lookbook Promod jar 2014

Nový lookbook Promod jar 2014

26. februára 2014, Promod jar, lookbook Promod, Tredje Promod 2014

Sponzorovanej odkazy:

Prezentácie jarných kolekcií začínajú zdobiť výkladné skrine a v obchodoch pomaly vznikajú kútiky vyčlenené pre nový tovar. Omamné čaro jarných kolekcií láka zákazníkov na diaľku pastelovými farbami, ľahkými látkami a najmä novými reklamnými kampaňami. Promod patrí k obľúbeným dámskym značkám, a tak nemôže u prvých dotykov módnych trendov chýbať. Prehliadneme si, ako vyzerá jarný lookbook Promod.

Nová kolekcia Promod pôsobí veľmi ležérne a pohodlne. Mimo denimovej módy sa v nej objavujú bavlnené sukne, voľné topy či pletené svetre. Celkový štýl je rozviaty, ako keby samo oblečenie bolo neustále v pohybe. Medzi trendy prvkami sa objavujú strapce, ktoré sa v poslednej dobe príliš často nevyužívali. Stretneme sa s nimi predovšetkým na kabelkách (najčastejšie v prevedení brúsenej kože) a niekedy sa objavia aj na sukniach či topoch.

Farby sa držia nežných pastelových odtieňov, najmä pistáciovej, ružovej alebo svetlo modrej. Dominantnou farbou bude opäť biela, a tak nebude problém kombinovať rôzne outfity. V móde zostáva tiež využitie čipky.

Kto si zamiloval nohavice so zníženým sedom, sa môže potešiť. Promod ich zaradil do jarnej kolekcie hneď v niekoľkých prevedeniach. Uprednostňujú sa ľahké materiály aj teplákovina.

A čo pánsky lookbook Promod? Čo nám poodhalí z jarnej kolekcie?

Pánska kolekcia sa nesie tiež vo veľmi uvoľnenom štýle – tričká do „véčka,“ saká, chinos nohavice a farebné šatky. Na jar sa hodí aj pekný pánsky trenčkot alebo štýlové džínsy. Kombinácia teplákov s nižším sedom a elegantnou košeľou vôbec nie je problém. Jarná móda je zameraná na maximálne pohodlie a nedbalý štýlový look.

Môj tip z pánskej kolekcie sú tehlové chinos nohavice. Sú výrazné a oblečiete k nim jednoduché tričko aj trendy košeľu s originálnymi motívmi. Ak potrebujete ľahko neformálny outfit, sú chinos nohavice ideálnou voľbou.

Lookbook Promod pre jarnú kolekciu ponúka pohodlnú módu v duchu aktuálnych módnych trendov.

Zdroj: www.promod.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.