Pre perfektný deň - Svadobné kolekcie spodnej bielizne Etam 2014

Pre perfektný deň - Svadobné kolekcie spodnej bielizne Etam 2014

16. marca 2014, svadobné prádlo, svadba, Etam, spodné prádlo, svadobné spodné prádlo, sexy prádlo, zvodné prádlo, kolekcia Etam 2014

Blíži sa jar a s ňou prichádza aj najobľúbenejšie obdobie pre svadby. Prežiť svoj veľký deň v prostredí rozkvitajúcich kvetín a čerstvého vzduchu je snom mnohých párov. Je jasné, že prípravy na svadobný deň sú náročné a je potrebné myslieť na všetko. Trebárs aj na zdanlivý detail, akým je svadobná spodná bielizeň. Zaujať treba nielen svadobnými šatami vo dne, ale aj spodným prádlom vybraným pre vášho novomanžela v noci. Značka Etam si je dôležitosti svadobného spodného prádla veľmi dobre vedomá a vytvorila špeciálnu kolekciu pre rok 2014.

Svadobné spodné prádlo by malo byť pre svadobných hostí po celý deň neviditeľné, zaujať ním by ste mali, až ked budete so svojím vyvoleným v súkromí. Vytŕčajúca podprsenka zo šiat alebo vyrysovaný okraj nohavičiek nevyzerajú dobre nikdy a o svadobnom dni to platí dvojnásobne. Značka Etam preto vyberala pre svadobné spodné prádlo predovšetkým telové a champagne farby, ktoré splynú s kožou aj s farbou šiat.

Materiály použité vo svadobnej kolekcii Etam 2014 neprekvapia. Očakávame tu luxusný a elegantný vzhľad, takže použitie čipky a saténu je rozhodne správnou voľbou. Zdobenie v podobe mašličiek dodáva romantický a cudný nádych – tak si francúzska značka Etam nevestu predstavuje. Myslí ale aj na nevesty moderné, ktoré túžia po originalite a nenechávajú sa zviazať klasikou. Pre nich sú vo svadobnej kolekcii košieľky a nohavičky v ružovej a béžovej variante s nápisom OUI, čo vo francúzštine znamená vo svadobný deň toľko očakávané, „áno“. Pôsobí hravo a šibalsky a bude neustále pripomínať sľub, ktorý ste si ten deň dali.

Chýbať nemôže ani podväzkový pás, ktorý môže byť o svadobnej noci zaujímavým prekvapením a pre mnohých ľudí k tomuto dňu neodmysliteľne patrí. Zaspať potom môžete v nádhernej bielej saténovej košieľke, v ktorej si budete pripadať ako nežná víla. Až teda budete vyberať svadobné šaty, topánky a šperky, nezabudnite ani spodnú bielizeň a pozrite sa do obchodov značky Etam. Váš svadobný deň potom bude skutočne perfektný.

Zdroj: TZ Etam

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.