HE by Mango jar 2014

HE by Mango jar 2014

13. marca 2014, he by Mango, Mango Men SS 14, pánska kolekcia Mango

Sponzorovanej odkazy:

Nová pánska kolekcia značky Mango si zakladá na jednoduchosti a pohodlí. Základom šatníka sa pritom stávajú chinos nohavice, kardigany a košele alebo tričká. Džínsy budú túto jar opäť v strihu slim-fit a pridáme k nim saká. Nástup jari si vyžiada na predajné pulty tiež trenčkoty a hrejivé vesty. Celý outfit doplníme o poltopánky. Nová kolekcia Mango je vytvorená pre mužov, ktorí si potrpia na štýlové vystupovanie, ale zároveň od oblečenia očakávajú značný komfort.

Kolekcia SS 14 bola prezentovaná v rámci Barcelona Fashion Show a ponúkla veľmi zaujímavé modely. Outfity elegantné, vytvorené pomocou saka a spoločenských nohavíc, striedali denimové modely v ležérnom štýle. V kolekcii sa objavujú obľúbené polo tričká aj nesmrteľné džínsové bundy.

Prekvapilo ma veľké množstvo bielych nohavíc a šortiek. Ostatne na leto budú perfektné. Dobre ladia v kombinácii s pieskovou farbou a svetlo hnedou. Nosiť sa bude tiež modrá v rozmanitých odtieňoch. Z pánskej rady značky Mango by som vyzdvihla ešte veľké pánske tašky na nosenie do mesta a na cestovanie.

V letných kolekciách dominujú predovšetkým pastelové farby, ale tiež farby výrazné a živelné. Nie je problém zohnať tehlové alebo broskyňové nohavice alebo kockované košele vytvorené hneď z niekoľkých výrazných farebných odtieňov. V tomto smere nemôže byť ani značka Mango pozadu a pestrú ponuku farieb tiež zaradila do svojich kolekcií.

Na záver pridávam video He by Mango The Making Of The SS 14 Campaign, ktoré štartuje slogan The journey on the road. Video zachytáva dobre niektoré z detailov, a to najmä na doplnkoch. Spomenula som síce veľké pánske tašky, ale ponuka doplnkov HE by Mango je ďaleko rozsiahlejšia. Nemožno tiež prehliadnuť opäť trendy dĺžku nohavíc nad členky (prípadne ich zámerné ohrnutie do požadovanej dĺžky).

Vybrali ste si? Mango odhalilo kolekciu jar /leto 2014, v ktorej sa ukrýva ako spoločenské oblečenie, tak aj móda veľmi pohodlná, vhodná pre každodenné nosenie.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.