Jarný lookbook Pimkie vidí jar čiernobielo

Jarný lookbook Pimkie vidí jar čiernobielo

9. marca 2014, Pimkie, kolekcia jar 2014, jar 2014, lookbook, trendy 2014, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Medzi stále obľúbenejšie odevné značky sa radí aj francúzska Pimkie. Každú sezónu oslňuje sviežimi, mladistvými a trendy kolekciami, v ktorých sa miešajú rôzne módne štýly. Pre tohtoročnú jar to u značky Pimkie vyhrala predovšetkým elegancia a ženskosť doplnená o prímes všadeprítomného grunge štýlu. A možno budete tiež prekvapené, ako perfektne môže krivák z falošnej kože prehodený cez jemný kvetinový top vyzerať. Necháte sa tiež týmito módnymi tendenciami na jar 2014 zlákať?

Voľbou farieb sa Pimkie radí do dlhého zástupu značiek, ktoré vidia tohtoročnú jar viacmenej čiernobielo. Na týchto dvoch nadčasových a nestarnúcich farbách naozaj celá kolekcia stojí, sem tam ju potom oživujú len ružová a sivá. Šťavu potom jarnej kolekcii Pimkie dodáva obľúbená a nežná kvetinová potlač.

Ani použité materiály nijak neprekvapia a od kolekcií ostatných značiek sa takmer nelíšia. Prím aj na jar skrátka hrajú falošná koža a denim. Sexy vzhľad potom dodávajú obľúbené priesvitné materiály použité najmä na košeliach.

Odporcovia z džínsov trčiacich nohavičiek alebo holých chrbtov najskor potešia vysoké pásy, ktoré v lookbooku Pimkie pre jar 2014 môžeme vidieť pomerne hojne. A to ako u riflí, tak aj denimových šortiek, ktoré si určite už v jarnom šatníku zaslúžia svoje miesto.

Zrejme už nemá zmysel zmieňovať, že k tohtoročným must-have kúskom patria bundičky na zips z falošnej kože a v závese za nimi sú potom bundičky denimové. Poďme sa radšej pozrieť na kúsky, ktoré sú trochu nevšedné. Pozornosť priťahuje určite pastelovo ružový oversize kabát v minimalistickom štýle. Nevšedne potom pôsobia denimové „lacláče“ v čiernej farbe, ktorým dokázali návrhári vnuknúť aj za pomoci priesvitnej bielej košele a čiernych lodičiek veľmi štýlový vzhľad.

Každý outfit potom ešte o triedu vyššie vyzdvihujú zaujímavo volené doplnky v čele s kabelkami a listovými kabelkami v tmavých farbách kombinovaných s výraznou modrou. Nechýbajú ani topánky. Tu si môžete vybrať medzi členkovými topánkami na podpätku a klasickými v podobe čiernych lodičiek.

Zdroj: www.pimkie.fr

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.