Kabelka - nevyhnutný módny doplnok

Kabelka - nevyhnutný módny doplnok

8. februára 2014, kabelky, dámske kabelky, kabelky e-shop, luxusné kabelky, módne kabelky, trendy kabelky 2014, kožené kabelky, business kabelky, spoločenské kabelky, plesové kabelky, kabelky cez rameno, veľké kabelky, kabelky trendy jar 2014

Sponzorovanej odkazy:

Dámska kabelka už po stáročia patrí medzi neoddeliteľnú súčasť dámskeho šatníka, prevažná väčšina žien bez kabelky neopúšťa domov a bez nej sa cíti nesvoja. Do dámskej kabelky totiž každá žena schová svoj ​​svet, čo na tom, že v ňom „nikdy“ nemôže nič nájsť. Kabelky sú vo svojej podstate niečo neskutočne praktické, ale rovnako tak môžu byť kabelky absolútne nepraktické a plnia tak len svoju úlohu módneho doplnku. Dámskych kabeliek existuje nepreberné množstvo. Existujú kabelky veľké, stredné, malé aj miniatúrne. Ale veľkosť nie je jediné kritérium, podľa ktorého kabelky delíme a vyberáme. Máme napríklad tzv. biznis kabelky, ktoré majú formálnejší vzhľad a hodia sa ženám do práce i do kancelárie, naopak potom máme kabelky športové alebo trendové, u ktorých sa medze na nápaditosť nekladú a môžu tak prekvapiť rôznymi farbami, strihmi aj zdobením.

Business kabelky

Požiadavky na business kabelky bude mať väčšina žien podobné. Kabelka musí byť dostatočná veľká, aby sa do nej vošlo všetko potrebné od papiera až po menší laptop a tiež by mala byť čo najjednoduchšia, najlepšie v čiernej farbe alebo aj v inej farbe, ale vždy by to mala byť kabelka jednofarebná. Skvele bude napríklad pri dobrej kombinácii s oblečením vyzerať červená aktovka, ktorá značí ako štýl tak aj asertivitu, čo je u niektorých pracovných pozícií na mieste. Ozdobou kabeliek môžu byť napríklad inak farebné zipsy, spony alebo menšie cvočky.

Trendové kabelky

Trendové kabelky sa riadia aktuálnymi trendmi a tie teraz dávajú prednosť kabelkám väčším, ale všetko tiež záleží na ročnom období. Zatiaľ čo v zime a na jeseň volíme väčšie kabelky v tlmenejších odtieňoch, ako je hnedá, sivá, hnedá, vínová alebo čierna, v lete väčšinou siahneme po menších kabelkách a nebojíme sa ani žiarivých farieb, ak sa nám kabelka hodí k oblečeniu.

Crossbody kabelky

Crossbody kabelky sú jedny z najobľúbenejších, pretože nám umožňujú voľnosť pohybu, ale stále vyzerajú dosť elegantne oproti klasickým športovým kabelkám. Vďaka nastaviteľnosti pásku môžete nosiť kabelku rôzne nízko, tak ako práve potrebujete. Čo hovoríte napríklad na rozkošnú klopovú kabelku Betty Barclay vo svetlo ružovej alebo na čiernu koženkovú kabelku značky Makgio, ktorá je ozdobená striebornými nitmi a prackami.

Spoločenské kabelky

Čo vás bude určite teraz zaujímať sú spoločenské a plesové kabelky . Či už ide o klasické listové kabelky alebo mini kabelky na kovový klip, aké vyrába napríklad španielska značka Menbur, všetky budú skvelým módnym doplnkom na rôznych plesoch, párty či návštevách divadla.

Tieto i mnoho ďalších kabeliek nájdete na stránkach e-shopu pamm.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.