Indiánska jar a leto s kolekciou adidas Originals 2014

Indiánska jar a leto s kolekciou adidas Originals 2014

4. februára 2014, adidas, adidas Originals, športové oblečenie, legíny, tenisky, dámske oblečenie, oblečenie na šport, dámske športové oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

V predstavovaní nových kolekcií pre jar a leto 2014 rozhodne nemôžeme zabudnúť ani na športové značky. A obrovská škoda by potom bola nevšimnúť si novej kolekcie adidas Originals. Tá sa pre novú sezónu nechala inšpirovať Indiánmi a ich typickými motívmi a vzniklo tak športové oblečenie s veľkou dávkou originality a nevšednosti. Perfektne si tiež indiánske prvky rozumejú s letom a teplým slnečným obdobím.

Kolekcia adidas Originals pre jar a leto 2014 stojí na šedej a modrej farbe. Modrá farba je totiž podľa indiánskej tradície výsadou kmeňovej elity a vy si tak môžete pripadať vskutku jedinečne. Trojuholníkový vzor sa zase radí medzi typicky ženské prvky a aj keď ho vo svojom outfite použite viackrát, nič nepokazíte.

Poďme sa teraz pozrieť zblízka na jednotlivé kúsky kolekcie adidas Originals pre jar a leto 2014. Neprehliadnuteľné sú samozrejme legíny s trojuholníkovým vzorom v modrej farbe. Legíny sú stále veľmi trendy záležitosťou a tieto sú navyše vyrobené z príjemného materiálu, ktorý vám sadne. Doplniť ich môžete o čierno-šedé tielko s rovnakým vzorom. Jeho predná strana je dlhšia a vzadu sú ramienka pre zmenu prekrížené.

Pre chladnejšie dni nájdete v kolekcii štýlovú mikinu s kapucňou. Zips a lem kapucne sú zdobené strapcami. Môže tak vzniknúť dojem ofiny a tento vtipný nápad určite mnohí ocenia. Ďalším prvkom je messenger kabelka v modrej farbe, ktorá pojme všetky nevyhnutnosti. Ak radi kombinujete športový štýl s novými módnymi trendmi, zaujmú vás tenisky Basket Profi Up. Aj cez skrytý, päť centimetrov vysoký podpätok, poskytnú dostatočné pohodlie a zaujmú na prvý pohľad.

Zaujal vás niektorý prvok z kolekcie adidas Originals 2014? Môžete si pre neho do niektorého z vybraných značkových obchodov adidas, A3 SPORT, Molosport, FD Šport alebo Sport4family zájsť a prezrieť si všetky detaily.

Zdroj: TZ adidas

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.