Bershka predstavuje svoju kampaň Meet Me in Rio pre jar / leto 2014!

Bershka predstavuje svoju kampaň Meet Me in Rio pre jar / leto 2014!

14. februára 2014, aztécke motívy, jar / leto 2014, Bershka, Meet Me in Rio, zvieracie motívy, baseball bunda, šiltovky

Sponzorovanej odkazy:

Mladistvá módna značka Bershka, ktorá sa u nás na Slovensku teší veľkému počtu zákazníčok a zákazníkov, prichádza v tejto chvíli s novou kampaňou pre nadchádzajúcu sezónu jar / leto 2014. Táto kampaň nesie názov Meet Me in Rio. A názov hovorí skutočne za všetko. Kampaň Meet Me in Rio, čo v doslovnom preklade znamená niečo ako „Stretni ma v Riu“, je plná farieb a odvážnych strihov. Z módnych kúskov priamo srší energia a cítite z nej teplo letného slnka.

Meet Me in Rio sa týka nielen dám, ale aj pánov, ale samozrejme, tak ako u väčšiny módnych značiek, ktoré sa zameriavajú na obe dve pohlavia, majú väčšiu prevahu dámske módne kúsky, pretože dámy sa v nakupovaní a všeobecne v móde vyžívajú oveľa viac . Tešiť sa môžu na všetky typy jarného a letného oblečenia od tričiek a tielok po šortky a sukne. Ale prvé jarné dni z počiatku nebývajú hneď teplé, a preto ponúka dámam Meet Me in Rio tiež trendy baseball bundičku, v ktorej sa miešajú športový, ale aj elegantný štýl.

Okrem pekného oblečenia sa v kampani objavujú aj krásne módne doplnky a špeciálne potom pokrývky hlavy všetkého druhu. Hlavu je potreba chrániť, a to najmä v letných mesiacoch, kedy slnko praží naozaj skoro celý deň, a to nehovoriac o tom, keď vyrazíte niekam na dovolenku do teplých krajov, kde je sila slnka ešte väčšia. Pokrývka hlavy vás uchráni pred možným úpalom alebo všeobecne od všetkých možných bolestí hlavy. V kampani Meet Me in Rio sú pre dámy pripravené klasické farebné šiltovky a elegantný klobúk.

Stále ako vlani sa aj tento rok podržia na špičke módneho rebríčka aztécke motívy. Bershka navrhla krásny komplet, ktorý sa skladá zo šortiek s vysokým pásom, ktorý je mimochodom tiež stále v kurze, sexy topu na zips a ľahkej jarnej mikinky. Dá sa nosiť dohromady, ale každý kúsok z neho nosený osobitne tiež nie je na zahodenie.

Ako už som spomínala na začiatku, aj páni si prídu na svoje. Módne kúsky pripravené špeciálne pre nich sú podľa môjho názoru dosť odvážne. Tak napríklad komplet so zvieracími vzormi. Nohavice, košele a šiltovka s akýmsi gepardím motívom možno nebude pre každého. Pletený sveter pre chladnejšie večery bude pre mladých mužov možno znesiteľnejší a čerešničkou na torte je potom pánske tielko s drsnými rockovými motívmi.

Zdroje: www.facebook.com / bershka

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.