Kde kúpiť plesové topánky?

Kde kúpiť plesové topánky?

7. februára 2014, plesové topánky, lodičky, spoločenská obuv, lacné spoločenské topánky

Sponzorovanej odkazy:

Plesová sezóna sa stále točí vo vysokých otáčkach a pomaly sa začína blížiť do svojho finále. Koľko párov topánok ste tento rok, dámy, pretancovali? Možno ani jeden a až sa na nákupy spoločenskej obuvi chystáte, možno vášnivo vyberáte ďalší pár do zbierky. Poďme si pozrieť ponuku plesových topánok pre túto sezónu.

Hovorme si, čo chceme, ale my ženy dávame prednosť vizuálnemu dojmu nad samotnou praktickosťou obuvi. Obzvlášť, ak sa jedná o lodičky či sandálky, ktoré majú vykukovať pod okrajom večerných šiat. Nevhodne zvolené topánky dokážu v sekunde pokaziť celkový look. Podľa trendov sa naďalej nosia metalické farby a punkové detaily. Cvočky na pätách sa stali jedným z hitov sezóny. Trúfnete si v nich na ples? Potom len opatrne na dlhé šaty, stávkou na istotu je kratšie prevedenie, nech sa vďaka modernému outfiru nedostanete skôr do trápnej situácie.

Lodičky v metalických odtieňoch a topánky zdobené cvočkami predáva napríklad Deichmann. Milou pozornosťou sú zľavy, ktoré v súčasnej dobe prebiehajú. Máte tak jedinečnú šancu zaobstarať si lacné plesové topánky. Súčasťou výpredajovej akcie sú aj iné extravagantné modely lodičiek a spoločenských sandálok. Čo tak vyskúšať zmyselné červené lodičky s čipkou?

Pozadu nezostáva ani slávna Baťa či Humanic. V rámci nových kolekcií síce ponúkajú drahšie kožené lodičky či originálne modely, ale zľavy na staršiu kolekciu spoločenskej obuvi nemôžu tiež vynechať. Pri výbere je vhodné zamyslieť sa aj na praktickosťou využitia. Lodičky nemusíte nosiť dlhé roky a hľadať tak nesmrteľné modely, ktoré budú odolné voči všetkým vonkajším vplyvom, ale zohľadniť funkčnosť obuvi je veľmi dôležité. Plesy sú dlhé a správna dáma bosky netancuje. Takéto spoločenské udalosti si chceme užiť a nie pretrpieť. Preto dobre zvážme výšku a šírku podpätku. Zamerať sa môžeme aj na sklon topánky a šírku v oblasti palca.

Plesová sezóna prináša na pulty obchodov pomerne širokú ponuku spoločenských lodičiek. Stačí si len vybrať.

Zdroj: www.humanic.net , www.deichmann.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.