Happy Valentine - Valentínska kolekcia spodnej bielizne H & M

Happy Valentine - Valentínska kolekcia spodnej bielizne H & M

10. februára 2014, sexi spodná bieliezeň, spodné prádlo HM, čipka

Prvé februárové dni sú v plnom rozkvete a s nimi vstupuje do našich životov potreba milovať sa ešte viac, dávať si malé pozornosti a sláviť onen sviatok zamilovaných. Štrnásty február nás nabáda k vyznávaniu lásky ako darmi, tak slovami. Jedny z darčekov, ktoré sa v týchto dňoch objavujú v rukách partnerov, sú dary spodného prádla. Značka H & M preto vytvorila špeciálnu valentínsku kolekciu Happy Valentine.

Sexy strihy, čipky, priehľadné košieľky v kombinácii s malinovou a svetlo ružovou farbou priamo vyzývajú ku kúpe. Páni sa tak môžu inšpirovať krásnym valentínskym darčekom. Ktorá dievča alebo žena by rada nedostala od svojho partnera zvodné spodné prádlo? Či naopak potešte svojho partnera živou ukážkou, také darčeky bývajú najobľúbenejšie. Možno znie prapodivne kupovať si bielizeň sama pre seba, myslím ale, že s výsledným efektom valentínskej noci, budete spokojní obaja.

Valentínska kolekcia H & M sa nenesie len v odtieňoch ružovej farby. Jej zaryté odporkyne si iste vyberú z iných variant, ako je napríklad klasická čierna spodná bielizeň alebo originálna bielizeň s bodkami či kvetinkami.

Táto kolekcia nemá symbolizovať iba extra prádielko, ktoré len tak na seba nevezmete. Naopak ho môžete začleniť do svojho každodenného šatníka. Pochopiteľne nájdeme aj niekoľko odvážnejších kúskov, ale to je už výber na vás, prípadne na partnerovi. Začneme u odvážnych košieľok čiže „negližé.“ To je dosť rafinovaná voľba. Jedná sa o netradičný strih, časť pŕs je priesvitná a pod spodnou časťou košieľky sa ukrývajú nohavičky s čipkou. Čo hovoríte? To je celkom príjemný darček.

Uznávam, že nie každá podprsenka je určená pre každodenné nosenie, avšak čo by sme boli za ženy, keď by sme si nechceli niečo kúpiť len tak.

Vybrali by ste si? A čo vy páni, tiež by ste pre nás niečo vybrali? Valentín sa blíži a spodná bielizeň je pôvabným a milým darčekom.

Zdroj: www.hm.com , thinkstock

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.