Tričká à la dres a nielen s číslami

Tričká à la dres a nielen s číslami

6. februára 2014, tričko, dres, tričko s číslami, oversize

Sponzorovanej odkazy:

Športová móda je veľmi nadčasová a na jar opäť zavelí. Tričká s číslami a športovým motívom á la dresy budú znova trendy. Nosia sa oversized veľkosti a kombinujú sa so skinny nohavicami alebo legínami, ak sa nebojíte mixovať a trúfnete si, vyskúšajte ich obliecť k sukni, obujte tenisky (ako to posledne predviedol tiež Chanel) a trendy outfit je na svete.

Čo sa týka farieb bude to tento rok veľmi pestré. Na výber máte hneď z mnohých možností. Prvým trendom sezóny je kombinácia bielej a čiernej. Outfit môžete ozvláštniť napríklad zlatými doplnkami. Skvele tiež vyzerajú červené nalíčené pery.

Okrem čísel sa na tričkách nosia aj nápisy a logá športových tímov. Veľmi trendy bude tiež kvetovaná potlač. Avšak tu sa radšej vyvarujte trendu „overprint“. Ďalším farebným trendom budú pastelové farby – predovšetkým fialová, ružová a modrá. S nimi na jar – až sa trochu oteplí – rozkvitnete. Pristanú navyše blondínkam aj brunetkám. K takto športovému outfitu sa hodí najlepšie prirodzený look – dbajte na prirodzený, nahý make up, umyté a upravené vlasy a nechty. Dresy vynosíte predovšetkým vo svojom voľnom čase na prechádzky alebo do mesta. Študentky ich iste radi oblečú do školy, pretože s batohom na chrbte tvoria vynikajúcu dvojku. Inšpirujte sa univerzitným štýlom študentov v Amerike. Tam sa dokonca tieto dresy (a tiež bundy) nosia ako dress code – školská uniforma. Veľkou výhodou tejto módy je, že je veľmi pohodlná a nadčasová. Potlače čísel a písmen noste na chrbte alebo na prednej strane, poprípade na rukáve. Z doplnkov odporúčame masívne náhrdelníky, reťaze, nápadné prstene (alebo viac kusov na každom prste), športové hodinky, ruksak, šiltovku alebo čiapku. Ak ste v móde zbehlejší, vyskúšajte k dresu obuť topánky na podpätku. Nebojte sa kombinovať športovú streetovú módu s eleganciou. Má to šmrnc!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.