Sexy čierno- červená kombinácia vo valentínskej kolekcii Etam 2014

Sexy čierno- červená kombinácia vo valentínskej kolekcii Etam 2014

11. februára 2014, Etam, Etam valentínska kolekcia, valentínska kolekcia, svätý Valentín, darček na Valentína, spodné prádlo, zvodné prádlo, sexy prádlo, nočné košieľky, podväzky, body

Sponzorovanej odkazy:

Sviatok svätého Valentína sa rýchlo blíži a jedným z darčekov, ktorý určite nesklame, je spodná bielizeň. Muž môže krásnym spodným prádlom obdarovať svoju partnerku, alebo ním naopak môže prekvapiť o valentínskej noci žena. Špeciálnu valentínsku kolekciu k príležitosti tohto sviatku zamilovaných, ktorá už dorazila aj na slovenský trh, vytvorila francúzska značka Etam. Okrem podprseniek a nohavičiek v nej nemôžu chýbať zvodné košieľky ani sexi podväzky!

Valentínska kolekcia Etam 2014 zahŕňa nežné kúsky pre romantické duše, ale aj bielizeň, z ktorej divokosť a zvodnosť priam sála. Táto francúzska značka stavila na typickú kombináciu čiernej a červenej farby a klasické materiály ako čipka, priesvitný tyl a hodváb. Možno sa vám zdajú tieto kombinácie trochu ohrané, ale zvodnejšie farby by sme hľadali len veľmi ťažko.

Zvodne a elegantne zároveň pôsobí double push-up podprsenka s nohavičkami a podväzkovým pásom stvorená z nádhernej čiernej čipky. Zdobia ju iba neodolateľné malinké červené mašličky, ktoré dodávajú celému kompletu na hravosti. Veľmi roztomilým dojmom potom zaujmú biele hodvábne nohavičky zdobené červenými bodkami a kanýrkami.

Chýbať nemôže ani bielizeň celá sfarbená do diabolsky červenej farby. Nádherná červená košieľka z priesvitnej čipky zdobená mašličkou je pre zaľúbený valentínsky večer určite tou správnou voľbou a dlho vám v nej zima nebude. V ohnivo červenej potom v obchodoch Etam zoženiete nádherný, ako inak než opäť krajkový, set podprsenky a nohavičiek. Veľmi vzrušujúcim dojmom pôsobí aj čierne body z priesvitného materiálu.

Valentínska kolekcia Etam skrátka obsahuje všetko, čo sa od takejto kolekcie očakáva – dávku zvodnosti aj nežnosti, okorenenú vôňou tajomna. Že vám sviatok zamilovaných nič nehovorí? Prekvapiť partnera či partnerku krásnym spodným prádlom môžete predsa aj v prípade, že sviatok svätého Valentína neoslavujete!

Zdroj: TZ Etam

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.