Luxusné balerínky od značky Högl

Luxusné balerínky od značky Högl

18. februára 2014, balerínky, Högl, dámska obuv, lakovaná obuv, semišová obuv, plesová sezóna, spoločenská obuv

Sponzorovanej odkazy:

Už ste počuli o značke Högl? Jedná sa o jednu z najväčších rakúskych značiek, ktorá sa zameriava na výrobu obuvi, kabeliek a doplnkov. Högl sa vlastne môže radiť k jedným z najväčších európskych výrobcov kvalitnej štýlovej obuvi, kabeliek a doplnkov. Táto značka s prehľadom konkuruje iným obuvníckym značkám v Španielsku, Nemecku či v Taliansku. Má svoje zastúpenie vo viac ako tridsiatich krajinách sveta a jednou z nich je aj Slovenská republika.

Značka Högl sa môže pýšiť predovšetkým svojou luxusnou obuvou, ktorá je veľmi príjemná na nosenie a všetci, ktorí ju aspoň na chvíľu okúsili, si ju nemôžu vynachváliť. Mäkký zvršok, ľahká a flexibilná podošva a špeciálne softline vymäkčenie obuvi. Veľkú zásluhu na tom má tiež viac ako sedemdesiatročná tradícia značky.

Rakúsky výrobca kvalitnej obuvi ponúka predovšetkým veľmi pohodlné balerínky, elegantné mokasíny a poltopánky, štýlové sandále a papuče a samotným vrcholom sú luxusne vyzerajúce lodičky a čižmy. Nás budú predovšetkým zaujímať ony jedinečné balerínky.

Elegantné balerínky od značky Högl vyzerajú prekrásne na každej nohe. Dokonale osviežia vaše nôžky, a to pri každej príležitosti. Skvele sa hodia na bežné nosenie, ale hlavne do spoločnosti. Väčšina z modelov pôsobí konzervatívne a k práve prebiehajúcej plesovej sezóne sa skvele hodia. Ak si užívate plesy do ranných hodín, tak určite viete, že vysoké podpätky potom preklínate ešte druhý deň. S nízkymi balerínkami sa vám toto stať nemôže, a to ani s tými na nízkom podpätku.

Veľmi obľúbené sú u značky Högl balerínky semišové a tiež lakované. Niektoré z modelov sú tiež doplnené o striebornú sponu v podobe mašličky či trblietavého drahokamu. Tento detail pôsobí efektívne a ak sa dokáže správne skombinovať s detailmi na oblečení, šperkoch či kabelke, ktorú si tu mimochodom môžeme vybrať v rovnakej predajni.

Zdroje: www.hoegl.com www.hogl.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a topánky, obuv.