Žltá - farba sezóny jar 2014!

Žltá - farba sezóny jar 2014!

29. januára 2014, trendy, H & M, Lindex, cardigan, lodičky, oversize kabát, žltá, jar 2014, leto 2014

Sponzorovanej odkazy:

Je všade! A aby nie! Jar, na ktorú sa môžeme, zatiaľ po vydarenej zime, tešiť, je plná farieb. Všetko rozkvitá a zelená sa. Žltá farba je jednou z obľúbených farieb našej rozmanitej prírody a aby sme do nej skvele zapadli, naše oblečenie, obuv a módne doplnky musia ísť ruka v ruke s ňou. Žltá farba všetkých odtieňov od zelenkastej limetkovej až po svietivo neónovú nájdeme vo väčšine obchodoch s módnymi kúskami.

Žltá sa už prejavila na Paris fashion week aj London fashion week. Predstavili ju módne značky a návrhári ako sú Rachel Roy, Prada, Damir Doma, Versace, Christian Siriano či Ralph Lauren. Ale nemusíte si nutne kupovať kúsky od týchto značiek a návrhárov, aby ste boli trendy. Aj rad dostupných značiek tento rok na jar prichádza s tovarom vo farbe žltej!

Tak napríklad módna značka H & M. Na celú kolekciu jar / leto 2014 si ešte budeme musieť pár dní počkať a v priebehu sezóny sa zaiste objavia ešte ďalšie trendy kúsky, ale už teraz je tu malá ponuka. V in žltej farbe nám H & M ponúka oversize kabátik / parker a vzdušnú blúzku. Oba kúsky sa na jar skvele hodia. Žltý kabátik využijeme hneď zo začiatku jari, keď ešte nebýva také teplo ako na konci, pretože jún patrí v posledných rokoch k tým najteplejším a najvydarenejším mesiacom v roku. Šikne sa vám aj pri jarných večeroch a nociach. Blúzka je potom viacúčelová záležitosť. V kombinácii s bielym sáčkom a čiernymi nohavicami, tak ako nám ju H & M prezentuje, vyzerá dokonale.

Ani značka Lindex nezostáva pozadu. Vo svojej jarnej kolekcii, ktorá je v týchto dňoch ešte len v začiatkoch, má žltý pletený cardigan, ktorý je podľa môjho názoru skvelou voľbou. Sláva cardiganu ešte nekončí a určite o nich ešte budeme počuť. Na jar sú tým najlepším kúskom. Univerzálne. Pre všetky typy postáv, do väčšiny spoločností a miest. Keď je teplo, oblečieme si pod neho len ľahké tielko alebo tričko, ale keď je naopak zima, cardigan sveter premeníme v ľahšiu bundičku.

Nie je to ale len o oblečení. Ako som spomínala na začiatku, žltá farba je všade. Do žltej sa môžete napríklad aj obuť. Svietivé topánočky sú na nohe neprehliadnuteľné. Majú skvelú výhodu! Dokážu z nudného a strohého outfitu vytvoriť umelecké dielo. Je potrebné sa nebáť! Obliecť sa do čiernej a obuť žlté lodičky? Ten pohľad na vás bude lahodiť každému oku.

Aby bol výsledok úplný a nesmie sa zabudnúť na kabelku. Taká žltá taška dodá celkovému vzhľadu šmrnc rovnako tak ako žlté topánky. Dá sa spojiť aj oboje naraz. Každá z nás predsa vie, že topánky sa kombinujú s kabelkou a naopak.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.