Skinny jeans s vysokým pásom sú súčasným trendom!

Skinny jeans s vysokým pásom sú súčasným trendom!

25. januára 2014, jeggings, skinny, jeans, úzke džínsy, vysoký pás, high waist

Sponzorovanej odkazy:

Premýšľate, čím ozvláštniť svoj outfit? Aké džínsy sa nosia? Alebo len túžite zvýrazniť svoj pás? Skinny džínsy majú veľa výhod a budú sa nosiť s vysokým pásom. Ukážeme vám ako!

Skinny džínsy s vysokým pásom sú perfektným basicovým prvkom do vášho šatníka. Hodia sa skvele k obyčajným jednofarebným tričkám alebo košeliam. Stačí pridať pár nápadnejších doplnkov. Tričká voľte vo variante crop topov (v dĺžke nad pupok) alebo zastrkujte do nohavíc. Tiež môžete na triku urobiť uzol. Oboje vyzerá skvele. Nedbalá elegancia sa nosí a rozvernosť všetkým pristane.

Ďalšou výhodou skinny džínsov s vysokým pásom je nepochybne to, že skryjú kdejaký nedostatok. Odvedú pozornosť od širších bokov alebo vypuklého bruška a pritom zvýraznia váš pás. Úzky strih vám zoštíhli a predĺži nohy. Obujte ku skinny jeansom lodičky na podpätku – vaše nohy budú opticky dlhšie a štíhlejšie.

Skinny jeans sú tiež veľmi populárne medzi mladými ľuďmi a výborne sa dopĺňajú so športovými prvkami oblečenia ako sú baseballové bundy a mikiny, športové tričká a dresy. Skúste kombinovať navzájom tieto kúsky oblečenia. Získate tak veľa skvelých kombinácií pre outfity pre všedné dni, na prechádzku do mesta s kamarátkou. Obujte k nim podpätky ale pokojne aj pohodlné tenisky. Ak zvolíte tenisky, ohrňte nohavice nad členky podľa posledných trendov.

Materiál skinny jeans s vysokým pásom je prevažne strečový s prímesou bavlny. Preto sú veľmi pohodlné, neškrtia a nebránia vám v akomkoľvek pohybe. Niekedy sa tento typ strečových jeansov označuje ako, jeggings, čo vychádza z dvoch anglických slov, jeans a leginggs (legíny). Sú totiž naozaj tak pohodlné ako legíny a pritom slušivé a trendy ako skinny jeans. Neváhajte a vyskúšajte. Výhodou tiež je, že v chladnejších dňoch vám aspoň nenachladnú obličky. A máte dve muchy jednou ranou! Čo viac si priať?

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.