Mladosť vpred! / Kolekcia New Yorker Fishbone a Fishbone Sister jar 2014

Mladosť vpred! / Kolekcia New Yorker Fishbone a Fishbone Sister jar 2014

2. februára 2014, New Yorker, Fishbone, Fishbone Sister, jar 2014, jarná kolekcia, dámska kolekcia, pánska kolekcia, oblečenie pre mladých

Sponzorovanej odkazy:

Predstavovanie nových kolekcií obľúbených značiek pre jar 2014 pokračuje. Tentoraz sa pozrieme na kolekciu New Yorker Fishbone a Fishbone Sister. Už na prvý pohľad je jasné, že cieľovou skupinou sú mladí ľudia – kolekcia hýri nespútanými kombináciami, horúcimi trendmi a odvážnymi vzormi. Elegantné kúsky nečakajte, ale ak hľadáte streetové a veľmi ležérne oblečenie, ste u New Yorker určite na správnej adrese.

New Yorker Fishbone

Kolekcia Fishbone je určená pre chlapcov a mladých mužov, ktorí sa neboja byť na ulici vidieť. Pre tohtoročnú sezónu jar 2014 zabudovali návrhári do pánskych šatníkov vzory skôr obľúbené u žien – imitácia leopardej a hadej kože. Sú neprehliadnuteľné a v mužskom podaní aj pomerne originálne. S nimi potom zaujme aj výrazná kocka a kvetinová potlač v podobe nápisu na šedej mikine. Ďalším z trendov, ktoré sa v kolekcii Fishbone objavujú, sú baseballové bundičky – hit nadchádzajúcej sezóny. Vedľa nich sú potom vidieť aj denimové bundičky. Čo sa týka nohavíc, hlavnú úlohu tu jednoznačne hrajú džínsy v mnohých rôznych odtieňoch a farbách.

New Yorker Fishbone Sister

Rovnako ako v pánskej kolekcii sa aj v tej dámskej usídlil leopard. Obľúbený vzor môžeme vidieť na tričkách, šatách i šiltovkách. Dôležitú úlohu tu hrajú čísla. Bundy a mikiny s rôznymi číslami často pripomínajúce dresy sú jednou z noviniek novej sezóny a New Yorker to nemohlo uniknúť. Ako už sme mohli vidieť aj v iných kolekciách tejto značky, návrhári si pre jar 2014 veľmi obľúbili čiernobiele prúžky, ktoré vo svojej horizontálnej i vertikálnej variante okupujú tričká, sukne aj ponožky. Neprídeme ani o potlač na jar najtypickejšiu, teda ten kvetinovú, ktorá sa krásne vyníma obzvlášť na šatách. A rovnako ako v pánskej línii sa u Fishbone Sister môžeme tešiť na poriadnu dávku nesmrteľného denimu!

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.