Januárový lookbook Mango znovu presvedčí o kráse jednoduchosti

Januárový lookbook Mango znovu presvedčí o kráse jednoduchosti

26. januára 2014, Mango, Mango lookbook, dámska kolekcia Mango, lookbook január, január 2014, zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Ak by ste čakali v januárovom lookbooku značky Mango pre rok 2014 zaplávu kožuchov, huňatých svetrov a zimných doplnkov, ako je tomu u mnohých iných značiek, čaká vás prekvapenie. Elegantný tmavo modrý trenčkot, ľahké a vzdušné blúzky a hlavne krátke aj dlhšie plisované sukne. Že to nie je presne podľa diktátu zimnej módy? To predsa vôbec nevadí! Aj keď sa v zime radi chúlime do hrejivých svetrov, nezaškodí občas vyraziť von v niečom inom. A lookbook Mango pre január 2014 vám poradí, ako na to so štýlom!

Čo naopak v januárovom lookbooku Manga typicky zimné je, je voľba farieb. Oblečenie je väčšinou sfarbené do krásnych tónov bielej, šedej a modrej, ktoré sa nielen skvele dopĺňajú a kombinujú, ale dokážu vytvoriť zaujímavé dvojice aj s inými odtieňmi. Tmavo modrý trenčkot a karamelovo hnedé džínsy spolu ladia skvele, rovnako ako košele v rovnakom odtieni a nohavice v polnočnej modrej. Ďalšími tónmi, ktorými nový lookbook vyhráva, je výrazná kráľovsky modrá, snehovo biela, alebo šedivá.

Už na prvý pohľad pôsobí kolekcia jednoduchým dojmom, ktorý podčiarkuje eleganciu a vyniká tak drobné zdobenie, ako sú volány na rukávoch alebo naberanie u nohavíc. Jednotlivé kúsky tak ponúkajú voľnú ruku pri ich kombinovaní aj výberu, kam v nich vyraziť. Hodia sa ako do práce, tak i napríklad do divadla alebo kaviarne.

Dôležitú úlohu hrajú v lookbooku značky Mango pre január 2014 už spomínané plisované sukne. Tieto sukne s nádychom retra možno mnohí z nás obliekajú na jar či v lete s veľkou obľubou a ako vidíte, nie je nutné sa ich vzdávať ani v zime. Nosia sa v dĺžke mini aj pod kolená – rozhodnúť sa môžete napríklad podľa aktuálneho stavu počasia. K nim stačí doplniť jednoduchý ľahký svetrík alebo blúzku a môžete vyraziť v nevšednom zimnom looku!

V januárovom lookbooku Mango nechýbajú ani doplnky. Zamilovať sa môžete do priestrannej hnedej kabelky, oversize listovej kabelky alebo nádherných sandálok na kline.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.