Prvá ochutnávka z kolekcie H & M jar 2014 vás nadchne!

Prvá ochutnávka z kolekcie H & M jar 2014 vás nadchne!

20. januára 2014, H & M, H & M jar, H & M spring, H & M kolekcia jar 2014, H & M jar 2014, H & M oblečenie, H & M spring 2014

Sponzorovanej odkazy:

Švédska značka H & M síce nie je žiadna luxusná značka, akými sú napríklad Dior či Chanel, avšak vďaka svojej popularite sa môže pýšiť niekoľkými podobnými charakteristickými črtami ako jej luxusnejšie „kolegyne“. Nielen že H & M minulý rok odprezentovala svoju kolekciu na parížskom fashion weeku a mnohí zvuční návrhári sa predháňajú v tom, aby mohli pre H & M navrhnúť špeciálnu kolekciu, ale aj na obyčajnú kolekciu spoločnosti H & M každú sezónu čakajú milióny nadšencov a milovníkov módy, pretože naplno odráža aktuálne trendy a udávajú štýl.

Na novú a zároveň prvú kolekciu H & M v tomto roku som čakala aj ja a treba povedať, že ešte znásobila moju túžbu po jari, ktorú mi sprvu navodilo aktuálne zmätené počasie. Tá oficiálne jarná kolekcia bude v obchodoch až od 6. marca a H & M nám v priebehu decembra ponúkla lookbookové video, v ktorom sa to hemží priehľadnými blúzkami a košeľami, maxi šatami, svetrami so strapcami, oversized tunikami a sukňami so zvieracou potlačou. Aj ďalšej sezóne tak bude vládnuť bohemian style, ktorý pristane takmer každému.

Avšak to nie je zďaleka všetko, čo pre nás H & M na tohtoročnú jar pripravilo. Naopak už teraz sa môžeme tešiť z jarných kúskov, a to z tých kľúčových pre túto jar. A ako teda tzv. „key pieces“ pre túto jar vyzerajú? Pre túto prechodnú kolekciu medzi zimou a jarou H & M namiešala naozaj zmyselný koktail farieb a elegantných strihov. Ako to tak vyzerá, farbou tejto jarnej sezóny bude žiarivo žltá v kombinácii s bielou a námorníckou modrou alebo čiernou. Dominuje široké pruhy a geometrické vzory. Z kolekcie je zrejmá inšpirácia značkou Chanel, dôraz je kladený na dámsku siluetu, a teda ide hlavne o to zvýrazniť pás. Puzdrové sukne v kombinácii s crop topmi a krátkymi svetrami s grafickou potlačou, splývavé nohavice do pása alebo háremové nohavice, Smokingové saká a lodičky s remienkom okolo členkov vás prenesú na francúzsku riviéru alebo široké bulváre LA či Miami. Všetko doťahujú do konca aj doplnky ako zlaté a strieborné náramky, zlate zdobené čierne pásky a topánky a veľké „tote“ kabelky.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.