Nová elegantná kolekcia Lindex

Nová elegantná kolekcia Lindex

22. januára 2014, Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Švédsky obchodný reťazec Lindex predstavuje novú kolekciu – svoju prvú v roku 2014. Je plná kontrastov, krásnych a originálnych strihov, pohodlných a príjemných materiálov a vdýchne vášmu outfitu elegantného ducha! Nebojte sa kombinovať športovú módu s elegantnou, oživí to váš šatník. Športové strihy jednotlivých kusov sa miešajú s kvalitným materiálom a dávkou elegancie. Kolekcia sa nesie prevažne v tmavých tónoch čiernej a šedej, ďalej tu kontrastuje predovšetkým žltá a biela. Ak milujete tmavé farby, budete skákať radosťou. Poďme sa na novú kolekciu Lindex pozrieť!

ŠATY

Strih šiat pripomína tričko v predĺženej dĺžke, trendy sú teraz šaty s rôzne dlhými rukávmi. Keď si k triku obujete topánky na podpätku, razom sa z vás stane ležérne elegantná dáma. Kolekcia ponúka napríklad čiernu variantu v kombinácii s priesvitným materiálom alebo mix čiernej a šedej. Stačia len výrazné doplnky a červený rúž a slušivý outfit je na svete. Inšpirujte sa aj outfitmi v online magazíne na www.lindex.com .

BUNDY A SAKA

Nesmie chýbať vypasovaná koženková bunda v motorkárskom štýle. Nosí sa už roky a ešte sa dlho nosiť bude. Noste ju aj k šatám, dodá vám šmrnc! Saká sú splývavého strihu v dĺžke do pása s 3/4 rukávmi v ležérnom štýle. Svetu totiž vládne nedbalá elegancia. Prevažuje tu čierna farba (odporúčame čierne sako s bielymi zvislými prúžkami). Vyskúšajte aj svietivo žltý kardigan – zahreje.

TRIČKÁ A TOPY

Tričká klasického strihu s jednoduchými potlačami a obrázkami. Poukazujú na centrá módy (Paríž) a pobavia vás vtipnými sloganmi. Topy sú jednoduché, splývavé, na ramienka, kombinácia priesvitných materiálov a motívov čipky. Hodia sa k džínsom do práce aj na párty k puzdrovej sukni. Noste k nim cinkavý náhrdelník alebo veľký výrazný prsteň. Nízko posadeným nedbalým drdolom zvýrazníte oblasť krku, šije a dekoltu. Topy v tejto kolekcii sú naozaj veľmi krásne!

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.