Máte chuť na skvelé ceny? - Zľavy oblečenia Mango

Máte chuť na skvelé ceny? - Zľavy oblečenia Mango

10. januára 2014, povianočné zľavy, Mango, SALE, zľavy, plesová sezóna, šaty, party sezóna, zimné bundy, dámske bundy, parker, perové bundy, cardigany

Sponzorovanej odkazy:

povianočnými zľavami sa roztrhlo vrece a nápis SALE má na výkladoch snáď každá z módnych a obuvníckych značiek. Tieto povianočné zľavy sú oveľa vyššie ako tie predvianočné a mnoho ľudí ich v tejto dobe berie útokom. Na to je potrebné myslieť, pretože tie najlepšie kúsky môžu byť už vypredané. Jednou zo značiek, ktorá má na pultoch svojich obchodov pripravený zlacnený tovar, je Mango. Zľava sa dotkla všetkého sortimentu od oblečenia, šperkov až po módne doplnky. Výber je obrovský.

To, čo ma zaujalo na povianočných zľavách Mango ako prvé, sú šaty. Všetky, ktoré boli navrhnuté pre tohtoročnú party sezónu sú o 50% lacnejšie! Cena 10 eur za šaty nenechá žiadnu zo žien pokojnú. A ešte ku všetkému sa dajú využiť. Plesová sezóna neskončila a všetkým večierkom tiež ešte nie je koniec. Šaty to ešte len rozbiehajú a vy môžete s nimi. Trendy flitrové, malé čierne alebo akékoľvek, ktoré sa vám páčia. Mango má na sklade všetky.

Podľa môjho tá pravá zima ešte len príde, a preto sa zľavy v Mango hodia dokonale. Zimné bundy a kabáty o polovicu lacnejšie sa určite oplatia. Páperové, parky, či s kožúškom. Mango má vo svojej SALE kolekcii skutočne krásne kúsky zimných búnd a kabátikov. Verte mi, ťažko sa im odoláva.

Obľúbené svetríky a cardigany tu tiež nájdete za skvelé ceny. Ešte sa dajú túto sezónu využiť a nosiť sa aj na jar. Mango má v ponuke svetríky ľahšie, zapínacie či veľké huňaté. Za tieto ceny sa oplatí ich kúpiť hneď niekoľko. 8 eur alebo 12 eur sú predsa smiešnymi sumami za tak pekné módne kúsky.

Nadchli ma tiež nohavice a džínsy. Tých nie je proste nikdy dosť. Jedná sa o celoročne nosené oblečenie, a preto si ich, podľa môjho názoru, nedokážeme nikdy urobiť poriadne zásoby. Mango má zľavnené ako klasické džínsy v modrej farbe, ale tiež tmavé čierne či hnedé. Na plesovú sezónu sa potom budú dať využiť aj spoločenské nohavice. Nielen ony ale budú označené visačkou SALE.

Hovorila som aj o módnych doplnkoch. V zľave je tiež neskutočné množstvo dámskych kabeliek a tašiek. Zároveň je kabelka doplnkom, ktorý sa neomrzí a väčšinou nepodlieha módnym trendom, ak teda nie je starý dvadsať rokov a práve nezažíva comeback.

Zdroje: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.