Nerezignujte na sukne ani v zime!

Nerezignujte na sukne ani v zime!

31. decembra 2013, aztécke vzory, teplé sukne, sukne, zima, dámske sukne, zimné sukne, pletené sukne, pančuchy, legíny, jacquard, legíny s Flic, teplé legíny

Sponzorovanej odkazy:

Koniec roka je síce tu, ale koniec zimy ešte zďaleka nie. Avšak aj keď si možno myslíte, že zima nám mnohé módne kúsky odopiera, tak sa mýlite. Mám na mysli dámske sukne, ktoré sa hojne nosia predovšetkým na jar a v lete, možno ešte na začiatku jesene. Zima im zas tak moc nepraje. Nepriaznivé chladné a mrazivé počasie. Občas sa nám do neho nechce vyjsť, ani keď sme nabalení do teplých nohavíc, zimných búnd a snehulí, nieto ešte v sukniach. Ale ani zima nie je nepremožiteľná a dá sa nad ňou vyzrieť. Dámske sukne si môžeme užívať aj teraz!

Čo hovoríte napríklad na pletené sukne? Sú teplé a svoju funkciu zastávajú na výbornú. Do zimy sa hodia dokonale. Nestrácajú šmrnc a dajú vyniknúť vašej ženskosti. Navyše sú v mnohých prípadoch doplnené o trendy vzory. Užiť si môžete aztécke, jacquard a iné. Na sukne možno vypliesť aj nápisy či obrázky zvierat. Dámska sukňa so sobmi predsa jasne naznačuje, že sa hodí len a len do zimy.

Ďalšou vychytávkou sú potom teplé a hrubé pančucháče. Tu je už jedno, akú sukňu zvolíte. Siahnuť môžete napríklad aj po svojej obľúbenej z čias leta alebo zdvojnásobiť efekt tým, že si vezmete pletenú sukňu aj hrubé pančuchy.

Každá si vyberie. Teplé pančucháče ponúkajú neskutočné sumy možností. Máte chuť na jednofarebné či radšej vzorované pančucháče? Hladké alebo s pleteným dojmom? Všetky sú na sklade.

Keď nie pančucháče, tak napríklad legíny. Známe, u žien čím ďalej tým viac obľúbenejšie. Aj keď sa dajú nosiť samostatne ako náhrada nohavíc, so sukňami ladia tiež skvele. Nôžky bezpochybne zahrejú a vy si budete môcť dámskych sukní užívať aj v zime. Ak sa vám to zdá stále málo, sú tu ešte legíny s Flic, ktoré v mnohých prípadoch zahrejú oveľa viac, než kadejaké džínsy či nohavice.

Nohavice so sukňami? Možno pre niekoho nepredstaviteľná kombinácia, ale je treba vedieť, že tá možnosť tu je. Tento rok už popredné módne značky toto spojenie predstavili, ale do všeobecného vedomia sa to ešte nedostalo. Napríklad tohtoročná zima ľady prerazí a nohavice + sukňa sa stanú boomom.

Dámskym sukniam v zime môžu pomôcť aj iné módne kúsky než len tie nohavicového typu. Napríklad dlhé kabáty, ktoré zakrývajú a v tom prípade tiež zahrievajú časť nôh. K sukniam sa dokonale hodia a dodávajú na elegancii. Rovnako tak ako čižmy. Dosahujú výšky ku kolenám a tým pádom sa ujímajú zakrytia dolnej polovice nôh. Je možné skúsiť oboje alebo len jednu z možností.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.