Povianočné zľavy - kam na ne?

Povianočné zľavy - kam na ne?

8. januára 2014, povianočné výpredaje, zľavy oblečenie, výpredaje oblečenia, zľavy zima 2013, zľavy, výpredaje, povianočné zľavy, oblečenie, obuv, e-shopy

Sponzorovanej odkazy:

Nedoniesol vám Ježiško všetko, čo ste si želali? Alebo len s nákupmi čakáte na tú najvýhodnejšiu dobu? Teraz je ten pravý čas sa na túru po obchodných domoch vydať! Povianočné zľavy sú v plnom prúde a väčšinou stoja naozaj za to. Jedinou nevýhodou je, že je tovar rýchlo vypredaný a zohnať svoju veľkosť sa nie vždy podarí, preto určite neotáľajte!

Oblečenie

Sveter či zimný kabát ešte v novom roku určite využijete, takže zľavy na jesenné a zimné kolekcie sa veľmi hodia. Nech zájdete kamkoľvek, visačky kričiace zľava na vás iste čakajú. Bershka ponúka zľavy až k 50% na pánske aj dámske oblečenie. U H & M zľavy začali už pred Vianocami a stále trvajú. V Reserved vďaka výpredaju nakúpite kabáty už od 49 eur šaty už od 69 eur! Na krásnu zľavu 50% sa môžete tešiť aj u značky Mango – večerné šaty od 20 eur sú určite perfektnou príležitosťou, ako sa lacno pripraviť na plesovú sezónu.

Obuv

Aj čižmy ešte budeme pár mesiacov využívať, alebo sa už môžeme dopredu vďaka výhodným zľavám pripraviť na sezónu budúcu. Až 60% ušetríte v obchodoch Baťa. S príjemnou zľavou zoženiete nielen čižmy, ale aj členkové topánky, tenisky, domácu obuv alebo aj tú outdoorovú. U CCC ponúkajú síce trochu menšiu zľavu 30%, ale za to na všetku obuv i kabelky zo zimnej kolekcie! Zľava 50% na vás čaká aj v obchodoch Humanic.

E-shopy

Ak nemáte náladu stláčať sa v obchodoch ponúkajúcich povianočné zľavy s ďalšími ľuďmi a prehrabávať sa v kopách zlacneného oblečenia, využiť môžete najrôznejších e-shopov, ktoré tiež výpredaje ponúkajú. K najobľúbenejším patrí samozrejme Asos.com. So zľavou 50% tu zoženiete všetko od oblečenia cez topánky a kabelky až k zimným doplnkom alebo plavkám. Asos však určite nie je jedinou možnosťou, skúste napríklad dorothyperkins.com, kde sa tiež stretnete s prehľadnou ponukou tovaru, zasielaním v rámci Slovenska a navyše s príjemnou zľavou 50%.

Zdroje: www.asos.com , www.bata.com , www.ccc.eu , www.bershka.com , www.mango.com , Photodisc / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia.