Zľavy a výpredaje obuvi Baťa, Humanic a Deichmann

Zľavy a výpredaje obuvi Baťa, Humanic a Deichmann

13. januára 2014, Humanic, Baťa, Deichmann, zľavy, sale, povianočné zľavy, lodičky, spoločenská obuv, čižmy, pánska obuv, detská obuv

Sponzorovanej odkazy:

povianočnými zľavami neprichádzajú v týchto dňoch len módne značky, ale aj tie obuvnícke. Je príjemné kúpiť si zimné topánky existujúcej kolekcie za polovičnú cenu že? A zvlášť, keď poriadna zima ešte riadne nezačala a my sme teplú obuv nestačili zatiaľ využiť. Rovnako tak ako iné, tak aj česká značka Baťa či európsky Humanic a Deichmann sú pripravené s odľahčením cien.

Baťa

Obľúbená a dostupná značka obuvi Baťa ponúka v týchto dňoch zľavnenú obuv pre dámy, pánov aj deti. A výber je skutočne obrovský. Niektoré zľavy padajú až k 50%. Dámy budú môcť vyberať z krásnych zimných čižiem, a to ako z tých na podpätku, tak aj bez. Siahnuť budú môcť aj po lodičkách, ktoré sa budú v existujúcej plesovej sezóne určite hodiť. Baťa má na sklade lodičky s otvorenou i uzavretou špičkou. Všetkým však vládnu kamienky ako skrášľujúci doplnok. Pokiaľ ale neholdujete podpätkom, siahnite po elegantných balerínkach. Okrem spoločenských topánok má Baťa, ako jedna z mála obuvníckych značiek, v kolekcii roztomilé a teplúčke snehule. Aj tie budú v zľave. Páni budú môcť vyberať skôr z tých ľahších topánok v podobe tenisiek a deti majú rovnako tak ako ženy na výber z mnohých druhov zimných zľavnených topánok.

Humanic

Humanic sa, na rozdiel od Baťu, špecializuje vo svojich povianočných výpredajoch len na dámy. Páni ani deti tu veľmi neuspejú. Humanic dámam ponúka napríklad zľavnené zimné čižmy. Populárne sú v Humanicu semišové čižmy dosahujúce výšky skoro až ku kolenám. Široký výber budú mať dámy tiež v oblasti spoločenských topánok. Balerínky a lodičky. Aj tu hrá prím materiál semišový. Niektoré z modelov sú doplnené o trblietavé kamienky, mašličky či zvieracie motívy, ale väčšina z nich je bez príkras. Okrem topánok tiež Humanic zlacňuje tašky, kabelky a iné doplnky napríklad v podobe chlpatých golierov.

Deichmann

Nemecká značka Deichmann zrejme už ničím nemôže prekvapiť. Vo svojej zľavnenej kolekcii má dámsku, pánsku, detskú a špeciálne i športovú obuv. Dámska spoločenská obuv sa pohybuje len v oblasti lodičiek, ktoré sú doplnené cvokmi a cvočkami alebo ozdobnými kamienkami. Výber je široký aj medzi zľavnenými dámskymi čižmami, vysokými i nízkymi. Páni sa síce v teniskách v zľave moc nezahrejú, ale na jar možno prídu vhod a detská obuv veľmi poteší mamičky, pretože je účelná – teplá, vysoká, s hrubou podrážkou a mnoho z nich má jednoduché zapínanie na suchý zips. Ale pozor ponuka platí len do 9. februára 2014!

Zdroje: www.humanic.net www.bata.cz www.deichmann.com Hemera / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a zľavy a výpredaje oblečenia.