Bojujte proti zimnej šedi vzormi a potlačami! / Mango farebné šaty a topy

Bojujte proti zimnej šedi vzormi a potlačami! / Mango farebné šaty a topy

31. decembra 2013, Mango, Mango oblečenie, Mango šaty, Mango topy, šaty, dámske šaty, slávnostné blúzky, etno, tribal, trendy 2014, trendy zima 2013, trendy zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Musím sa priznať, že nie som veľmi zimný človek, a tak sa každý rok snažím proti šedivej a mrazivej zime bojovať aspoň farebným oblečením. Avšak nie vždy mi ponuka oblečenia v obchodoch urobí radosť. Posledné dva roky som si vždy, keď som vstúpila do nejakého obchodu, tak akurát povzdychla nad záplavou šedej, petrolejovej alebo vínovej. Tento rok je to podstatne lepšie a okrem doslova najhorúcejšej farby sezóny – červenej, sa môžem tešiť i z rozmanitých vzorov, potlačí a výšiviek, ktoré zdobia napríklad modely inšpirované etno a tribal módou, ktorú milujem. Konkrétne mi túto sezónu urobili radosť niektoré kúsky z kolekcie Mango.

V kolekcii Mango jeseň-zima 2013/14 sa objavili nádherné ľahučké šaty, topy a sukne s Paisley potlačou a s potlačou, ktorá pripomína hodvábne šatky a rovnako ako ony sú veľmi príjemné a ľahučké a vašu pokožku doslova pohladia. Pravda, síce vás moc nezahrejú, ale od toho existuje vrstvenie. Perfektne budú tieto šaty a blúzky vyzerať v kombinácii s kožúškovými vestami a cardiganmi so strapcami. Do mrazov to síce ešte stále nebude, ale s poriadnymi pančucháčmi a čižmami si v takých šatách môžete vyjsť aj v niektorých teplejších zimných dňoch a na jar ich využijete už s istotou. Navyše si môžete byť isté, že aj po ďalšiu sezónu bude trend etno pokračovať a tzv. štýl Boho chic, ktorého môžete docieliť, si trúfam povedať, nikdy z módy nevymiznú.

Čo je tiež jasné je to, že v nich rozhodne budete žiariť, a to v akomkoľvek ročnom období, v tom zimnom potom ešte viac. V čase, keď sa masy uchyľujú k čiernej, šedej alebo vínovej vás v takom farebnom modeli stopercentne nikto neprehliadne a naviac budete šíriť aj dobrú náladu.

Etno a farebné, rozmanité vzory sú proste v kurze a Mango nie je zďaleka jediná značka, ktorá si tohto trendu tento rok všimla. Podobné blúzky a šaty nájdete aj v Bershke alebo v butiku Promod.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Beáta B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.