Značka Pimkie vás v zimnej kolekcii 2013 oblečie do školy i na večierok

Značka Pimkie vás v zimnej kolekcii 2013 oblečie do školy i na večierok

28. decembra 2013, párty oblečenie, Pimkie, dámske oblečenie, trendy oblečenie, zima 2013, zimná kolekcia, zimné oblečenie, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená, aj keď u nás stále ešte menej známa značka Pimkie, nevznikla nikde inde, než v krajine móde zasvätenej, vo Francúzsku. Pimkie sa orientuje na mladé zákazníčky vo veku 15–25 rokov, ktoré sa rady obliekajú do súčasných trendov, ale nechcú za módu vynaložiť vysoké sumy. Oblečenie tejto značky je cenovo dostupné, ale stále štýlové a kvalitné. Pimkie vás navyše oblečie pre každú príležitosť od hlavy až k päte. Nájdeme tu párty šaty, elegantné kúsky, ale aj street módu a voľnočasové oblečenie. Neoklamú vás ani o doplnky, ako kabelky, topánky a ďalšie nevyhnutnosti. Dnes vám predstavíme zimnú kolekciu Pimkie pre rok 2013.

Značka Pimkie počíta so všetkými možnými aktivitami, ktoré nás v zime stretnú. Potrebujeme sa nielen teplo obliecť do školy či do práce, ale čaká nás aj nejaký ten večierok, v ktorom chceme zažiariť v krásnych a sexy šatách.

Časť kolekcie tak tvorí oblečenie pre všedný deň. Štýlové svetre sú stvorené podľa poslednej módy – obsahujú barokové potlače, zaujímavé zlaté aplikácie na ramenách alebo trendy čierno- biele žíhanie. Chýbať nemôžu ani over-size svetre, ktoré si perfektne rozumejú s úzkymi nohavicami.

Značka Pimkie tiež do svojej kolekcie zima 2013 zaradila túto sezónu veľmi obľúbené kocky a použila ich napríklad na čierno- červený kabát so zapínaním na zips a koženými detailmi. Ďalej si Pimkie obľúbilo šortky a ak sa ich ani vy nechcete v chladnejšom období vzdať, môžete sa tu poobzerať po čipkovaných šortkách, alebo kockovaných kraťáskoch. Doplniť ich stačí čiernymi pančuchami.

Z elegantnejších kúskov musím spomenúť nádherne jednoduchý čierny nohavicový kostým, ktorý pôsobí veľmi zvodným dojmom. Na párty sa tiež skvele hodia čierne šaty so sukňou do „áčka“, ktoré stačí po vzore modelky doplniť len farebnou listovou kabelkou a zlatým náramkom. Skvelou voľbou budú aj šortky posiate bronzovými flitrami, trblietavé šaty či zlatá sukňa.

Zdroj: www.pimkie.fr

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.