Párty sukne a šortky, s ktorými zažiarite

Párty sukne a šortky, s ktorými zažiarite

29. decembra 2013, párty sezóna, párty sukne a šortky, midi sukne, dámske sukne, dámske šortky, kolesové sukne, puzdrové sukne, zima 2013, H & M, Lindex, Tally Weijl, Bershka, Zara, mini sukne, flitre

Sponzorovanej odkazy:

December by som označila za párty mesiac roka. Či už sa jedná o párty organizované v súvislosti s Vianocami alebo Silvestrom, bude potrebné sa na tú parádu poriadne „vyfiknúť“. Párty kolekciu má v tomto období na pultoch obchodov každá módna značka. Teraz bude reč špeciálne len o párty sukniach a šortkách, ktoré sú skutočne „geniálne“.

Bershka

Začneme podľa abecedy a ako prvé si zoberieme na paškál párty sukne a šortky módnej značky pre mladých Bershka. Sú naozaj ojedinelé. Bershka na párty sukniach a šortkách ukázala, že sa ničoho nebojí a vyššia móda jej nie je cudzia. Nájdete tu model divokej koženej sukne v ružovej farbe, mini puzdrovú a ku všetkému ešte chlpatú sukňu, sieťovaný materiál a hlavne flitre, ktoré párty sukniam a šortkám tento rok vládnu. Flitre sú proste všade.

H & M

Ďalšou na zozname je obľúbená módna značka H & M, ktorá si na zimnú sezónu 2013 tiež pripravila pekný výber z párty sukní a šortiek. Možno výber až príliš odvážny. Tak ako Bershka, sa ani H & M nebojí experimentovať a svoje párty sukne zastrihla pekne krátko. K zakúpeniu v obchodoch budú, ako trendy puzdrové sukne, tak aj mini sukne kolesové. Záleží len na vás, k akej príležitosti práve sukňu potrebujete. Ak sa chystáte celý večer pretancovať s kamarátmi, alebo chcete na párty zaujať už dlhodobo obdivovaného muža.

Lindex

Aj módna značka Lindex už je pripravená pustiť sa do víru disko svetiel. Možno nie je tak známa a obľúbená, čo je podľa môjho názoru škoda, pretože má čo ponúknuť. Obmedzenosť výberu len na párty sukne nie je na škodu, pretože sa tu stretávame s trochu iným štýlom, než s tým, na ktoré sme zvyknuté. Lindex sa sústredí na ženskosť a chce zostať v každom z prípadov kontroverzné. Takže tu nehľadajte mini sukne, ktoré ťažko zakrývajú váš zadoček. Najdlhším strihom tu budú možno tak midi sukne. Skvele sa hodiace na slávnostné večere, plesy a párty vo vycibrenej spoločnosti.

Tally Weijl

Dievčenská značka Tally Weijl ma proste nikdy nesklame. Ak ste v poslednej dobe zavítali do obchodov tejto značky, tak mi dáte za pravdu, že párty sezóna už je tu. Všade sa to trbliece a leskne. Z tej žiare ma dokonca aj rozboleli oči. Nevšedné strihy sukní v neónových farbách a puzdrové sukne s celoplošným obrázkom, vás dostanú do kolien. A šortky? Nemám slov. To jednoducho chceš!

Zara

A trochu sa upokojíme, pretože prichádza módna značka Zara, ktorá sa rada drží pri zemi. Z horskej dráhy menom Tally Weijl už sme vystúpili a teraz sa pôjdeme povoziť na koníčkoch. Zara rovnako ako Lindex sústredí svoju ponuku len na sukne. Výber je ale o to oveľa väčší. Rôzne strihy, dĺžky a farby zaujmú celú škálu žien od tých najmladších až po najstaršie. V tom je kľúč k úspechu Zary. Osloviť, čo najväčší počet svojich zákazníčok.

Zdroje: www.zara.com www.bershka.com www.hm.com www.tally-weijl.com www.lindex.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.