Orsay párty kolekcia je už v predajniach!

Orsay párty kolekcia je už v predajniach!

1. januára 2014, párty kolekcia, Orsay, crochet, dámske šaty, malé čierne, little black, mini šaty, bolerko, šperky, listové kabelky, plesová sezóna, overal, elegantné oblečenie, zima 2013

Sponzorovanej odkazy:

To, že je čas na párty kolekciu, vie už aj módna značka Orsay. Všetky kolekcie, rovnako tak ako tá od Orsay, sú určené pre večerné slávnosti, ktoré v zimnej sezóne rozhodne nechýbajú. Plesy, afterpárty, večierky a štedrovečerná večera – pri všetkých týchto akciách sa dá využiť oblečenie, šperky a módne doplnky z párty kolekcie Orsay, ktorá je plná trendových a elegantných strihov, ktorým neodolá žiadna zo žien.

V žiadnej párty kolekcii nesmú chýbať sexi malé čierne, ktoré sa stali túto sezónou samostatným trendom. Orsay má vo svojej párty kolekcii little black rôznych strihov a materiálov. Všetky dosahujú nanajvýš dĺžky nad kolená a väčšine z nich dodáva na dokonalosti strih odhalených ramien a chrbta. Nájdete tu ako šaty bez ramienok, na ramienka, tak aj s dlhým rukávom, ktoré skôr než sexi pôsobia elegantne. Vracia sa crochet trend, ktorým niektoré z modelov oplývajú a tvar šiat v podobe presýpacích hodín, ktorý docieli dokonalé siluety, pretože sukňa je v oblasti bokov voľnejšia.

Tiež vršky budú potrebné. Krásne, väčšinou konzervatívne čierne, blúzky, topy a elegantné tričká, ktoré sa dajú skvele zladiť, ako s kratšou, tak aj s dlhšou sukňou. Každá zo žien tiež ocení rad pekných bolerokpárty kolekcie Orsay. Bolérka sú v mnohých prípadoch potrebné, pretože ako sa párty či ples rozbehne v ľahkých šatočkách či sukienkách môže byť tak trochu zima. Ak sa nechystáte na príliš konzervatívnu akciu, Orsay má v ponuke ešte ľahké cardigany, ktoré utíšia počiatočný chlad.

Okrem malých čiernych budú tiež túto sezónu trendy elegantné overaly. Spojenie nohavíc s topom dokonale pretiahne telo a na vysokých topánkach vás urobí vyššími. V doplneniu s malou alebo maxi listovou kabelkou a výraznými šperkami, bude outfit dokonalý. Orsay má v ponuke síce len jeden model, ale zato prekrásny, ktorý predčí mnoho z kúskov iných.

A v poslednom rade aj módne doplnky v podobe kabeliek a listových kabeliek a zaiste aj šperky. Listové kabelky v tradičnej čiernej farbe občas v doplnení zlatej farby dokonale splynú s oblečením značky Orsay. Nie je nevšedné, že k sebe skvele ladia a do seba zapadajú. Čerešničkou na torte sú potom šperky tiež sfarbené do zlata. Náhrdelníky, náušnice, náramky.

Zdroje: www.orsay.net.pl

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.