Tally Weijl Xmas Collection

Tally Weijl Xmas Collection

23. decembra 2013, Tally Weijl zima 2013, Tally Weijl Xmas, Tally Weijl párty kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Vianočné kolekcie módnych značiek už sa derú na predajné pulty a predháňajú sa v ponuke svojich párty modelov. Všetko, čo sa dá využiť na večierky, ku štedrovečernému stolu alebo na silvestrovskú párty. Tally Weijl je značka pre mladých a nespútané rebelky, ktoré sa neboja obliecť trendy výrazné oblečenie. A čo si asi nachystala v novej vianočnej kolekcii ? Je naozaj určená vyhradenej vekovej skupine alebo si v nej môže každý niečo vybrať?

Keď som nedávno prebehla obchodným domom okolo predajne Tally Weijl, musela som sa otočiť a vrátiť späť. Uprostred obchodu pyšne stála figurína v striebornom overale z flitrov. Natoľko upútala moju pozornosť, že som vošla do obchodu a overal s kraťáskovými nohavicami si dôkladne prezrela. Pridala by som k nemu bez ostychu kožuch, členkové topánky a vyrazila na silvestrovskú párty. Ostatne overaly sú v ponuke Párty kolekcie Tally Weijl jedným z hlavných kusov oblečenia.

Pre mňa sú úplne excelentné Lagin zdobené cvočkami – výrazné, nápadité a originálne. Aj keď na formálne večierky nevyužiteľné. Medzi ďalšie zdobiace prvky patria flitre, ďalší z trendov sezóny.

Decentnejšie z Xmas kolekcie sú šaty a topy dozdobené sieťovinou. Niektoré pôsobia provokatívne, ale iné naopak veľmi nežne. Nechýba ponuka slim nohavíc, pričom prednosť sa dáva výrazným farbám, prípadne nejakým defektom (napríklad zámerné pretŕhanie).

Zlatá farba patrí tento rok medzi vernú kamarátku párty kolekcií snáď všetkých značiek. A nielen párty kolekcií. Zlaté detaily, prvky i celé zlaté plochy využili módni návrhári vo svojich nápadoch. Značka Tally Weijl s ohľadom na módne trendy túto farbu tiež do Xmas kolekcie zaraďuje.

Bez ohľadu na zimu je kolekcia plná vzdušných materiálov, ktoré prepožičiavajú svoj pôvab priehľadným košeliam alebo detailom šiat. Sexy minisukňa ladí s hutnými svetrami a do kontrastov sa dostávajú aj veľmi elegantné kúsky s kúskami vhodnejšími iba pre bežné nosenie. Xmas kolekcia Tally Wejl má svoje osobité kúzlo a priamo nabáda k návšteve najbližšej párty.

Zdroj: www.tally-weijl.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.