Originálne darčeky pre deti Pop out

Originálne darčeky pre deti Pop out

21. decembra 2013, vianočné darčeky pre deti, vianočné darčeky 2013, vianoce 2013, vianočné darčeky inšpirácia, vianočné darčeky, darčeky pre deti, darčeky Pop out, hračky pre deti, knižky pre deti

Sponzorovanej odkazy:

Darčeky pre deti alebo pre dospelých? Pri prehliadke detských darčekov z ponuky shopu Pop out mám pocit, ako keby som sa pozerala na Simpsonovcov. Seriál, ktorý sa tvári ako detský, ale je oveľa vhodnejší pre dospelých. Únava z klasického hračkárstva preplneného plyšákmi, kúzelnými bábikami, ktoré vedia viac, než bežné bábätko a lacnými autíčkami „made in china“ už možno aj vás dohnala k hľadaniu nových zdrojov vianočných darčekov pre deti.

Je pravda, že vždy by sa mal pod stromčekom objaviť aspoň jeden z darčekov, ktoré si dieťa prialo. Ďalej premýšľame nad darčekmi, ktoré sú prínosné pre manuálnu zručnosť, vzdelávanie sa či logické myslenie. Nechýbajú samozrejme „mazlící“, darčeky v podobe plyšákov. Každé dieťa je jedinečná osobnosť a ak ho budeme dobre pozorovať, čoskoro zistíme, aký darček by bol pre neho ten pravý.

Svet dizajnu nezostáva skrytý ani pred detským okom. Dizajnéri dávajú priechod fantázii a v spojení s praktickou stránkou vymýšľajú zaujímavé predmety pre najmenších. Prinášame vám tipy na vianočné darčeky priamo od dizajnových štúdií aj samotných dizajnérov, ktoré môžete zakúpiť na stránke www.popout.cz .

Drevené a eco-friendly hračky

Hľadáte hračky, ktoré zabavia vaše dieťa aspoň na nejakú primeranú dobu a zároveň ho budú zdokonaľovať v motorike? Prezrite sa drevené a eco-friendly hračky z Grécka. Hračky sa skladajú z niekoľkých dielov a tie je potreba s patričnou zručnosťou pospájať. Zo skladačky vznikne hračka, s ktorou si dieťa môže aj ďalej hrať.

.

Knižky z vydavateľstva Edition Ludu

Čítate si s deťmi pred spaním? Potom určite každé vianočné sviatky zháňate pod stromček novú knižku rozprávok. Umelci Ludmila a Sylvain Favardin využívajú vo svojej tvorbe celú radu umeleckých médií a jedným z ich spoločných výtvorov je krásna kniha Rozprávka na dobrú noc s bohatou zbierkou ilustrácií.

Navyše kniha vyšla ako slovensko- anglické vydanie. Tak trochu darček pre deti, a tak trochu pre dospelých.

Keď už sme u týchto dospelácky- detských darčekov, pozrime sa ešte na skvelý nápad PEXEZZLE. Teda puzzle a pexeso v jednom. Na políčkach sú vyobrazené postavy z príbehu Nasleduj Bieleho králika.

Never grow up

Kto vlastne povedal, že zdanlivo detské darčeky nemôžu v sebe ukrývať darčeky pre dospelých (alebo deti v staršom veku). Veselé nápady vznikajú pod rukami zo španielskeho štúdia 24 dientes. Snáď každé dieťa, v takmer každom veku, otravujú večné otázky rodičov, či im jedlo chutilo. Bavte sa spoločne a nechajte ich vyjadriť pomocou palca na obrúsku.

Zdroj: www.popout.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii ostatné a vianočné darčeky 2011.