Calzedonia zimná kolekcia - skrytá baroková krása

Calzedonia zimná kolekcia - skrytá baroková krása

27. decembra 2013, Calzedonia, legínové nohavice, originálne legíny, trendy pančuchy, nadkolienky

Sponzorovanej odkazy:

Už vyťahujete silonky a pančuchy? Chystáte pletené návleky a horlivo zháňate legínové nohavice? Zimný čas je tu a kvalitné hrejivé legíny môžu mnohokrát poslúžiť lepšie ako klasické džínsy. Aj keď silonky oblečieme skôr ako ďalšiu vrstvu pod nohavice, pančuchy splnia svoju hlavnú úlohu úplne bez problémov. In sú nórske vzory, flitre aj zlaté barokové motívy. Vydajme sa do sveta legínsových nohavíc a pančuchového tovaru, do zimného sveta kúzelnej značky Calzedonia.

Ako hľadať nové nápady zrovna na pančuchy, čím obzvláštniť klasické legíny a ako ozdobiť legínové nohavice. Studnica nápadov módnych dizajnérov značky Calzedonia je ako sa zdá bezodná. Každú sezónu ma prekvapí niečím iným a zakaždým objavím niečo, čo sa mi veľmi páči. Calzedonia kolekcia zima 2013/2014 je tu.

Zlatá, barok, trblietky = must-have!

Nová kolekcia Calzedonia je plná skvelých kúskov vhodných na párty. Všetko, čo len ide, sa blyští a leskne. Stretneme sa s výraznými zlatými legínami a s barokovými motívmi. Zdanlivý gýč sa mení v módny trend. Zabudnite na jednoduché legíny. Tento rok ich musí zdobiť aspoň čipka alebo cvočky. Takéto legíny netreba zaradiť výhradne medzi párty kúsky. Vytvárajme kontrasty a hrajme si. Móda patrí medzi krásy slobodného umenia. Trblietavé legíny môžeme postaviť do kontrastu s obyčajným tričkom či pleteným svetrom.

Rovnako tak aj silonky a pančuchy. Vzory sú in a zaslúžia si našu pozornosť. Späť sa nám vracajú aj podkolienky a nadkolienky. Ideálne pletené, dozdobené zaujímavým motívom či detailom. Môžeme ich nechať úplne vyniknúť v nízkej obuvi alebo naopak nechať pozerať len ich časť v topánke vysokej.

V kurze zostávajú legínové nohavice, ktorých popularita narastá sezónu od sezóny. Sú pohodlné, vyzerajú perfektne, ľahko sa kombinujú a ozvláštnené o trendy prvky sú nesmierne chic.

Zdroj: www.calzedonia.it

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.